用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 如收到劍鳴call waiting既媽媽請報料!
樓主: MarcusMaC9
go

如收到劍鳴call waiting既媽媽請報料! [複製鏈接]

黑貓仔仔 發表於 16-5-14 01:01
勁喎! 表現係咪好好?
其實個日女女表現我覺得 ok, 因為全部要做的事情都有反應,也主動去做!最後,當我汁拾自己物品時,我仲見到老師同女女講野,雖然我吾知道講了什麼,但見到女女有答老師,我仲以為有希望。點知都係收 waiting,幸好,現在都收了!

hppa    發表於 16-5-15 08:46

引用:見今年有5,6月BB入到,真係鄧大家開心!希

原帖由 MarcusMaC9 於 16-05-13 發表
見今年有5,6月BB入到,真係鄧大家開心!希望星期一有call啦!

...
我朋友仔仔8月B都有am offer , 唔係call waiting 架但佢他冇take offer

引用:Quote:原帖由+MarcusMaC9+於+16-05-13+發表

原帖由 siuwing2 於 16-05-15 發表
我朋友仔仔8月B都有am offer , 唔係call waiting 架但佢他冇take offer
囝囝當日極為怕羞,唔會有機,只係心存半絲希望咋!

引用:Quote:黑貓仔仔+發表於+16-5-14+01:01+勁喎

原帖由 mikocheong 於 16-05-14 發表
其實個日女女表現我覺得 ok, 因為全部要做的事情都有反應,也主動去做!最後,當我汁拾自己物品時,我仲見 ...
我小朋友都in得好好呀! 走時仲同老師hi five, 但仲未收到waiting call😭😭, 你係in邊日?

黑貓仔仔 發表於 16-5-15 04:14
我小朋友都in得好好呀! 走時仲同老師hi five, 但仲未收到waiting call😭😭, 你係in邊日?

...
我係3月5日早上 in 的

引用:Quote:原帖由+mikocheong+於+16-05-14+發表

原帖由 黑貓仔仔 於 16-05-15 發表

...
有人上星期五成7點至收call. 來緊依2日,多留意電話呀!

MarcusMaC9 發表於 16-5-15 10:01
有人上星期五成7點至收call. 來緊依2日,多留意電話呀!
謝謝

引用:Quote:黑貓仔仔+發表於+16-5-15+04:14+我小

原帖由 mikocheong 於 16-05-15 發表
我係3月5日早上 in 的
我係3月12日in, 唔知係咪咁所以未收電話呢😅

黑貓仔仔 發表於 16-5-15 18:37
我係3月12日in, 唔知係咪咁所以未收電話呢😅
可能今日陸續會 call , 多留意電話 good luck !!

回覆 mikocheong 的帖子

Miko 請問你是am or pm offer?

我係5/7收CALL, 電話係2338XXXX
不過上星期放棄左冇去註冊喇,good luck everyone!

引用:我係5/7收CALL,+電話係2338XXXX不過上星期

原帖由 happymamaTY 於 16-05-16 發表
不過上星期放棄左冇去註冊喇,good luck everyone!
點解今日未有人報喜..... 到底call晒未?會不會第一輪已call 晒

引用:我係5/7收CALL,+電話係2338XXXX不過上星期

原帖由 happymamaTY 於 16-05-16 發表
5月7日註冊日已收call?你係幾月b?

Chan343 發表於 16-5-16 11:55
點解今日未有人報喜..... 到底call晒未?會不會第一輪已call 晒
我打去問過,今日先開始call waiting~

回覆:icheng02 的帖子

Oh sorry, I m k1....not pn

引用:Quote:Chan343+發表於+16-5-16+11:55+點解

原帖由 icheng02 於 16-05-16 發表
我打去問過,今日先開始call waiting~
有無人收到呢, 好緊張呀! 電話無響過😭😭

引用:Quote:原帖由+icheng02+於+16-05-16+發表我

原帖由 黑貓仔仔 於 16-05-16 發表
有無人收到呢, 好緊張呀! 電話無響過😭😭
我冇收到!問過應該今個星期內會call 唒!其實要call 一兩日都call 曬啦!我平常心,唔抱太大期望了!

Grace0416 發表於 16-5-16 15:51
我冇收到!問過應該今個星期內會call 唒!其實要call 一兩日都call 曬啦!我平常心,唔抱太大期望了!

...
雖然想平常心,但都好期待!

引用:Quote:原帖由+黑貓仔仔+於+16-05-16+發表有

原帖由 Grace0416 於 16-05-16 發表

...
朋友打去問話得好少位,admin話仲係選下又call下咁..... 又無話call 晒,又無話未call , 話少量call 了

hppa    發表於 16-5-16 18:08

回覆:如收到劍鳴call waiting既媽媽請報料!

我剛剛打去問,又話未call pn waiting喎

‹ 上一主題|下一主題