用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 有沒有上過abc pathxxx 既summer course? 好不好? ...
go

有沒有上過abc pathxxx 既summer course? 好不好? [複製鏈接]

我見有煮野食,有科學探索⋯好似幾好玩!

1    0    0    0

我都想知呀! 我個仔升 k1, 只得"批判思考班" 啱佢, 前幾日去咗中心的課程簡介會聽咗 course content 但冇咩信心上完堂會有咩效果。

如果有上過哩間中心的家長肯比少少意見就好啦~

引用:我都想知呀!+我個仔升+k1,+只得"批判思考班

原帖由 Virginia_Arare 於 16-05-06 發表
我都想知呀! 我個仔升 k1, 只得"批判思考班" 啱佢, 前幾日去咗中心的課程簡介會聽咗 course content 但冇咩 ...
這個是不是summer course 之一呀?

回覆 Virginia_Arare 的帖子

我個仔都係升 k1, 對"批判思考班" 有興趣, 可否分享課程簡介, 係咪10個人一班?

回覆 521joanne 的帖子

Yup yup. 升K1 至 小二都可以參加。

回覆 tammycby 的帖子

好似係。 佢哋咁細個都係睇圖形排序之類, 其實我自己買練習同佢做都得, ABC pathway 用英文上, 星期一三五 (三日) 上堂令我個仔覺得有返學的感覺

簽名被屏蔽

回覆:521joanne 的帖子

我都幫阿B報了ABC的暑期興趣班,以前未上過ABC的任何班,只是擔心阿B整日在家會悶,去上烹飪課、科學探索課、角色扮演課玩遊戲,應該比呆在家有趣,其實兩歲幾BB可以學到甚麼,很難評估,我有個想法,BB不懂分辨和投訴,任何興趣班(非親子班)即使hea教,家長也不會知道,所以這門生意容易做。

我都想報,但5知好5好

回覆:有沒有上過abc pathxxx 既summer course? 好不好?

我都想知多啲~~

回覆:有沒有上過abc pathxxx 既summer course? 好不好?

上緊佢恆常班係幾好,不過唔知暑期班是否另揾parttime老師教還是現任老師教。

我最終報左critical thinking 那個,希望啱阿囝…

回覆:521joanne 的帖子

‹ 上一主題|下一主題