用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

del [複製鏈接]

Deldel

0    0    0    0

回覆:mobimobi 的帖子

For those in waiting list, please visit school website for upcoming interview information......

回覆:mobimobi 的帖子

👠👠👑👒💍💍👛💄👗👗👗👗👗👣👣👣👣👗👗👗👗😍❤️💛💚💙💜💓🎀🔮🔮🔮🔮🔮🔮🏩🏛💒⛩🏩💒🍭🍦🎂🍧🍮🍬🍩🍪🍿🍫🍭🍦🍰🎂🍪🍮🍥🍨🍚🍙🍜🍲🌮🌯🍜🍲🍥沒啦并并驚難埋埋糕熱埋場千嗎埋重千車癖車車車熱場凱維衛衛十🚧🚥⛴🚤⛴煩糧重第千笑事衛肚直車場第肚第第千轉腐重維轉疼幽峰轉匕糧場肚起使第第陽車車爽犯教使太匕難聲穿詩似禮糕糧場第車麼車似次傳車角就匕車出教太似出次傳疑悠無埋場第竹難垃第麼第重場就次立難熱重教完應蚊似峰救幽悚童我爽匕童熱菲豐立器沒圖點啡并傫標埋千事第糧肚睇第第第第第第先車轉麼飲糧糊場重我場直建源糧剪千車救十💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻器糧埋場第車車轉車車穿出峰庫救救麼麼穿場庫教癖祝場峰教尬片穿垃歲歲峰車車車車事事車教車轉麼麼麼麼麼轉車穿車事室場千峰穿生爽平尬北心👫👯👸🏻👼

回覆:後補仲有無機會呢?

今日收到call,本應話星期五註冊,但我今日去咗交留位費,希望大家加油

剛收到電話有offer

我本身waiting今日都收到call有offer

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

嘻嘻,其實我無take offer, 所以後補仲有機會!

我女都啱啱收到offer, 但無2nd in,唔知點解都會有offer喎

回覆:suzbaby 的帖子

你之前是waiting定reject? 我都係無2nd in但有waiting, 佢之前e-mail有講去到6月可以再submit申請,也可以唔再申請,佢會按面試表現call waiting

回覆:whitepurin 的帖子

Waiting

suzbaby 發表於 16-6-10 17:30
我女都啱啱收到offer, 但無2nd in,唔知點解都會有offer喎

me too....今日下午收到offer, 但亦無2nd in,唔知點解會有offer!
但已即時放棄學位。

點解放棄offer?
‹ 上一主題|下一主題