用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 藍田靈糧堂校車
go

藍田靈糧堂校車 [複製鏈接]

有無人知今年將軍澳到學校校車路線?學校通告出年路線要8月先知

0    0    0    0

寻日收到email , 我覺得將軍澳應該有幾架車

你小朋友PN or K1 ?

回覆:magmama119 的帖子

9月PN 呀!我今日問左學校都話有幾架車。但我想睇下有無而家讀緊既媽媽可以分享下做參考

回覆:藍田靈糧堂校車

你住邊個屋苑?可幫你問問

引用:有無人知今年將軍澳到學校校車路線?學校通

原帖由 cara1030 於 16-04-18 發表
有無人知今年將軍澳到學校校車路線?學校通告出年路線要8月先知
不用擔心,你照寫將軍澳邊到,學校會安排車比你地。不過要一早寫,吾寫之後就未必有位。

回覆:Photosynthesis 的帖子

Thanks. 我會照填,只系擔調景嶺系頭站上車,去曬成個將軍澳先返學,小朋友3歲未夠N班,驚佢吾慣者

引用:Thanks.+我會照填,只系擔調景嶺系頭站上車

原帖由 cara1030 於 16-05-01 發表
Thanks. 我會照填,只系擔調景嶺系頭站上車,去曬成個將軍澳先返學,小朋友3歲未夠N班,驚佢吾慣者

...
將軍澳有分好多架車,不用擔心。

引用:Thanks.+我會照填,只系擔調景嶺系頭站上車

原帖由 cara1030 於 16-05-01 發表

...
小朋友返N搭校車開頭會吾習慣,之後會愛上搭校車,因為校車姨姨都好有愛心,不用擔心。

回覆:Photosynthesis 的帖子

Thank You

‹ 上一主題|下一主題