用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 如果有崇真, st catherine, 保良局譚歐陽, 又一村,你哋 ...
go

如果有崇真, st catherine, 保良局譚歐陽, 又一村,你哋會点揀? [複製鏈接]

除了st cat 沒有學劵, 其餘都有學劵, 你哋可否比些意見?謝謝!

0    0    0    0

引用:除了st+cat+沒有學劵,+其餘都有學劵,+你哋

原帖由 happyday2015 於 16-03-25 發表
除了st cat 沒有學劵, 其餘都有學劵, 你哋可否比些意見?謝謝!
無朋友選了St cat 而後悔,放心去馬啦

回覆 happyday2015 的帖子

我會揀st cat, 到考小學就知道優勢何在。

St Cat~~虽匀唔代表入左SC就包考到一線直私(都要加上家長点栽培同小朋友性格),但基礎打得好,上到小—应付学業無难度,而且讀得开心,只係学費好貴……

回覆:如果有崇真, st catherine, 保良局譚歐陽, 又一村,你哋會点揀?

SC

引用:除了st+cat+沒有學劵,+其餘都有學劵,+你哋

原帖由 happyday2015 於 16-03-25 發表
好難答, 又唔知你經濟狀況, 住址, 對小朋友期望, 他的能力.

一般黎講. St. cat 一定是最好選擇.

‹ 上一主題|下一主題