用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 點解喺手機睇唔到其他人回覆我嘅點評嘅? ...
go

點解喺手機睇唔到其他人回覆我嘅點評嘅? [複製鏈接]

如題

0    0    0    0

超級版主

回覆 Himma0904 的帖子

抱歉 , ios 不支援點評顯示

引用:回覆+Himma0904+的帖子 抱歉+,+ios+不支援

原帖由 bktcc 於 16-03-24 發表
回覆 Himma0904 的帖子

抱歉 , ios 不支援點評顯示
唔該,想順便請問BK呢排點解撳唔入個app嘅?

超級版主

Himma0904 發表於 16-3-24 16:30
唔該,想順便請問BK呢排點解撳唔入個app嘅?
如更新後出現此情況,請解除後再安裝,謝謝!

引用:Quote:Himma0904+發表於+16-3-24+16:30+唔

原帖由 bktcc 於 16-03-29 發表
得喇!唔該曬

醒目開學勳章

bktcc 發表於 16-3-29 11:43
唔好意思, 我想問下
我係手機上戴咗張相, 想DEL返張相, 但係係手機度編輯唔到

咪開電腦, 唸住DEL張相

但係我DEL哂個POST內容都DEL唔到張相, 點解呢???

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3237396&extra=page%3D1&page=2

超級版主

kk80400 發表於 16-4-6 11:30
唔好意思, 我想問下
我係手機上戴咗張相, 想DEL返張相, 但係係手機度編輯唔到
已代遮蓋
由手機app上傳的相片 , 需由管理團隊代為處理

kk80400    發表於 16-4-6 15:04
‹ 上一主題|下一主題