用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到St. Cat信...
go

收到St. Cat信... [複製鏈接]

琴晚收到st. cat信,即係繼續等下去......
等到9月都已經開學啦

2    0    0    0

Did you write a letter to SC?  It sounds like they send a courtesy letter in respond.  I believe they might put your child on a higher priority on the waiting list.

回覆:收到St. Cat信...

Sc通常send過求位信會收到呢封信,類似cfm你已收到封信。

回覆:fruitfulsnoopy 的帖子

無聽家長話有收到waiting call,st cat 會等到最後先一次call 嗎?

引用:Did+you+write+a+letter+to+SC?++It+sounds

原帖由 JadenBB 於 16-03-09 發表
Did you write a letter to SC?  It sounds like they send a courtesy letter in respond.  I believe the ...
有寫求位信,不過我等唔到7-9月,too late to give up the current offer...

簽名被屏蔽

引用:其實我估現在HOLD了SC位的大部份人應該會TA

原帖由 puichingforsure 於 16-03-09 發表
其實我估現在HOLD了SC位的大部份人應該會TAKE SC OFFER先KEEP到而家的,相信SPK公佈後會有最後一LOT人放位 ...
very well said. thank you. I share the same view as you.

引用:其實我估現在HOLD了SC位的大部份人應該會TA

簽名被屏蔽

引用:Quote:cyndiwong+發表於+16-3-9+14:46+呢個

原帖由 puichingforsure 於 16-03-09 發表
我真係好羨慕D人有多餘錢做喱D野,我寧願留番D錢自己做FACIAL

我都收到這封st. cat信,應該所有 waiting list 都會收到 la, 對嗎?
都不會抱太大希望收到waiting call

引用:Quote:cyndiwong+發表於+16-3-9+14:46+呢個

我真係好羨慕D人有多餘錢做喱D野,我寧願留番D錢自己做FACIAL

想請問SC 嘅K2會有好多小朋友轉去CCKG而放咗位嗎? 咁係咪可以APPLY插班K2???

引用:Quote:fatbao+發表於+16-3-9+17:47+我都收

原帖由 arwu 於 16-03-09 發表
OMG, i didnt recd such letter gei......................
可能未收到 jei , 應該這幾天有信
我都係今日先收到

引用:想請問SC+嘅K2會有好多小朋友轉去CCKG而放

原帖由 vpo0615 於 16-03-09 發表
想請問SC 嘅K2會有好多小朋友轉去CCKG而放咗位嗎? 咁係咪可以APPLY插班K2???
都係㗎!

引用:我都收到這封st.+cat信,應該所有+waiting+

原帖由 fatbao 於 16-03-09 發表
我都收到這封st. cat信,應該所有 waiting list 都會收到 la, 對嗎?
都不會抱太大希望收到waiting call :p ...
你有無寫過求位信呀?

大家係咪有寫求位信呀?我都有寫亦都有收到呢封信

‹ 上一主題|下一主題