用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 富康德寶N班 全日班
go

富康德寶N班 全日班

請問富康德寶N班 , 一日係咪得20分鐘英文堂? 係咪每日都有外藉Miss教? 頭先打去, 佢地答得好模糊, 我發覺佢地櫃枱面的職員好多時都答唔到野, 問佢又唔知咁...

引用:請問富康德寶N班+,+一日係咪得20分鐘英文堂

原帖由 bbkisskiss 於 16-03-08 發表
請問富康德寶N班 , 一日係咪得20分鐘英文堂? 係咪每日都有外藉Miss教? 頭先打去, 佢地答得好模糊, 我發覺佢 ...
之前打電話去問主流班,一日只有20分鐘NET教英文

回覆:bbkisskiss 的帖子

星期六去咗open day 話主流班一日係得20分鐘英文課,但寶盈果邊國際班就全英話冇中文話,搞到都唔知報邊間好,始終將來升小學冇可能唔學中文

回覆:富康德寶N班 全日班

上年囝囝都響富康讀主流全日班,我相信每日係有至少20mins 英文課,但我估唔一定係NET教。果時問囝囝,佢都話只係班主住教,但有時放學又見到有NET在班房。

引用:上年囝囝都響富康讀主流全日班,我相信每日

原帖由 minidonut0131 於 16-03-22 發表
上年囝囝都響富康讀主流全日班,我相信每日係有至少20mins 英文課,但我估唔一定係NET教。果時問囝囝,佢都 ...
之前星期六去交報名表時,見到有個講英文嘅男老師(外表似亞洲人士),個主任話係教興趣班。唔知係咪註校老師?

Syauyau 發表於 16-3-21 13:48
星期六去咗open day 話主流班一日係得20分鐘英文課,但寶盈果邊國際班就全英話冇中文話,搞到都唔知報邊間 ...

問左老師,K1 全日班每日40分鐘英文,每週兩日(定三日)下午有20分鐘英文溫習堂。老師應該唔一定係net 但英文是母語。 唔知有無返緊學既小朋友家長分享下小朋友返學開唔開心?課程編排點?