用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 基督教中心幼稚園 大家今日in成點?
go

大家今日in成點? [複製鏈接]

好鍾意學校環境,可惜in得麻麻地。唔知有幾多人in呢?

1    0    0    0

回覆:大家今日in成點?

我覺得課室應該關門因為好noisy ,我個囡好分心呀!勁想出去玩

引用:我覺得課室應該關門因為好noisy+,我個囡好

原帖由 suzy1223 於 16-03-04 發表
我覺得課室應該關門因為好noisy ,我個囡好分心呀!勁想出去玩
我囝囝係唔願入去考。之後老師問十九唔認。最後要我出手重覆老師指令至做左一部份咋!

回覆:大家今日in成點?

我女到老師問我野果時,都想走出去玩,好彩老師話送氣球,佢坐返低等

我係冇門的半開放式"課室" IN, 老師不停讚佢叻 (encourage佢).

佢做左老師要求的9成. 老師NICE, 所以表現比較好, 不過小朋友講野好細聲... 唔知會點, 幾時有信呢?

引用:我係冇門的半開放式"課室"+IN,+老師不停讚

原帖由 islz 於 16-03-09 發表
我係冇門的半開放式"課室" IN, 老師不停讚佢叻 (encourage佢).

佢做左老師要求的9成. 老師NICE, 所以表現 ...
Email 通知架!佢話4月尾前,但又easter holiday所以我估3月23/24會有結果

引用:Quote:原帖由+islz+於+16-03-09+發表我係冇

原帖由 MarcusMaC9 於 16-03-09 發表
Email 通知架!佢話4月尾前,但又easter holiday所以我估3月23/24會有結果
3月尾前,所以估3月23/24

‹ 上一主題|下一主題