用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有冇人買左smart code?
go

有冇人買左smart code? [複製鏈接]

有冇人買左smart code?

好用嗎?

Re: 有冇人買左smart code?

我都想知道,好吾好用,我曾在此開過topic,但無回應....
或者人地誤會我是sales啦

[size=small]我雖然無買,但我係九龍灣展貿睇佢示範,覺得唔錯,佢唔淨止讀單音,仲會讀句子同唱整首歌,仲可以跳黎跳去聽,唔係跟死順序落,小朋友如果大個d可以自己控制支筆自己溫習,唔明邊度掃一掃就聽到...如果幾千蚊可以有整套機同一set教材都可以接受   我屋企附近禾輋商場有擺counter,不過有過來人用過o既意見會好d

其實我係九龍灣展貿已經買左,但我只係買左部機及coupon,total 5仟幾,冇買佢d教材,我亦係鍾意佢可以跳黎跳去聽,唔係跟死順序落!
不過,我琴日先去左禾輋拎番d書,今日先同呀女試玩,想睇下有冇人買左分享下心得!

另琴日我係禾輋商場都買左套[童話中學習]cd-rom,$650/10disc,有故事,有games,我都覺得幾好!

[size=small]oic..但點解唔包教材??係咪即唔包barcode同書??

由 cheukwing媽咪
其實我係九龍灣展貿已經買左,但我只係買左部機及coupon,total 5仟幾,冇買佢d教材,我亦係鍾意佢可以跳黎跳去聽,唔係跟死順序落!

sadman:你有無記錯价錢5仟幾,不包教材

其實5仟幾係包幾套教材,但我自己都有好多書連cd,so我唔買佢d教材,除機價$500,其他我要晒coupon,用黎做barcode.
‹ 上一主題|下一主題