用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南窩打老道2016-7PN揮手區(AM OFFER)
go

迦南窩打老道2016-7PN揮手區(AM OFFER) [複製鏈接]

請問有無am offer媽媽又會take此校?

好似好少人提及窩打老道分校?

2    0    0    0

回覆:迦南窩打老道2016-7PN揮手區(AM OFFER)

PM offer here

回覆:nicole.so 的帖子

PM too. 寫左信轉AM, 希望轉到!

am offer. 剛收到信第二次注冊

回覆:說好的幸福 的帖子

決定讀嘛?

回覆 MarcusMaC9 的帖子

決定了

pn pm offer here!

Am class here too, but thinking whether to take 方方 instead after reading 富榮迦南.

引用:Am+class+here+too,+but+thinking+whether+

原帖由 BabyAngel1 於 16-05-05 發表
Am class here too, but thinking whether to take 方方 instead after reading 富榮迦南.
窩打老道k時係全日,於是cut得好多,佢一班am一班pm一班全日,咁即係到K時cut走am pm的學額

回覆 vwvwvw 的帖子

[size=27.2218px]請問如留在原校升K時,am pm學生須要重考轉全日班嗎?

引用:回覆+vwvwvw+的帖子 [size=27.2218px]請問

原帖由 BabyAngel1 於 16-05-05 發表
回覆 vwvwvw 的帖子

請問如留在原校升K時,am pm學生須要重考轉全日班嗎?
我唔太清楚,應該校內評估,都咁上下會話你知,唔係全日班就直升,am pm先考過,係所有N班一齊評,睇下邊個升上K

但又會open apply,k會收外邊

https://hk.news.yahoo.com/%E8%BF ... 7%89-221033037.html

今日全部家人都叫我晤好take 呢個 offer.

回覆:MT168 的帖子

What's your decision? Have you paid for the books and misc fee at 7-11?

回覆:迦南窩打老道2016-7PN揮手區(AM OFFER)

我小朋友此分校pn畢業,校長老師和姐姐都好好

引用:+https://hk.news.yahoo.com/%E8%BF%A6%E5%

原帖由 MT168 於 16-05-06 發表
https://hk.news.yahoo.com/%E8%BF%A6%E5%8D%97%E5%B9%BC%E5%9C%92%E8%80%81%E5%B8%AB%E9%A3%9B%E6%9B%B8%E ...
唔好take, 不用日驚夜驚!

點算,明天要注冊,如果唔要就冇其他offer

回覆 MarcusMaC9 的帖子

already paid....

回覆 說好的幸福 的帖子

我見你話仲有2個OFFER, 可以重新 TAKE BACK THIS OFFER 嗎?

說好的幸福  —早放晒啦  發表於 16-5-6 17:26

Cannon 老師一向比較嚴肅這是事實,傳統學校,有要求,嚴格D 我本來都ok,但片中老師完全沒有heart,看到她只係 HEA 住當打份工又是另外一回事。

最驚係懷疑間學校整體文化就係甘...

回覆:MT168 的帖子

唔好太擔心,相信只係個別事件。

‹ 上一主題|下一主題