用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 ExF sports camp 令人極度失望! 貨不對辦.
go

ExF sports camp 令人極度失望! 貨不對辦. [複製鏈接]

話說我個仔3.5 yo, 之前幫佢報左個CNY sports camp, 揀左Beginner level (2-4 years old).

我老公帶佢去第一日, 先發現其他小朋友好大個 (睇落似 6, 7 歲) , 佢差唔多係最細, 同埋佢地玩既野係唔岩佢既年紀玩(例如, 收埋幾幅圖畫係籃球場叫佢地搵番出嚟, 猜包剪揼分組), 我個仔完全唔明佢地玩咩, 亦參與唔到.

有一個鬼佬coach, 見到佢企係場邊, 只係輕描淡寫咁講左句 " 點呀?佢太細個呀?"跟住就走左去. 最後我老公企左半個鍾見唔對路, 就走左, 之後個幾堂都無返.

我勁嬲, 即日就send左個email 俾佢地, 想佢地解釋究竟發生咩事,   一個2 -4歲既小朋友根本玩唔到佢地玩緊既野! 11號等到而家, so far 都無人覆我. 錢就識收, 投訴當睇唔到. 佢地有幾個camp 分左唔同年齡組別, 我懷疑佢地2-4yo 收唔夠人, 就夾硬逼埋一齊上.

d錢俾左就算, 呢個post 當提醒大家小心!

0    0    0    0

回覆:queenie1985 的帖子

Ohhhhh sounds terrible! 咁真係好過份喎

引用:話說我個仔3.5+yo,+之前幫佢報左個CNY+spor

原帖由 queenie1985 於 16-02-22 發表
話說我個仔3.5 yo, 之前幫佢報左個CNY sports camp, 揀左Beginner level (2-4 years old).

我老公帶佢去第 ...
響邊間學校呀?我之前參加過,覺得幾好喎!每天program不同,我仔勁興奮。最初暑假參加時,係2歲3個月,係有D細但都能夠參與。第二次參加聖誕班,2歲8個月,表現大膽咗,興奮咗,但有時有些活動所有歲數都參與時,就會比D7、8歲打下尖,咪要出聲提醒下D小朋友要排隊。

我以前都是ExF SPORTS CAMP FANS,差不多毎一次都参加。 後来発現their staff turnover (i mean instructors) 好大、and the whole instructors team is getting worse and worse。師資好有問題、所以以後再没有参加了。 ExF除左学校之外、sports organization 係差的、両馬子事。 就算打電話去SPORTS CENTRE, D STAFF態度都不好的、愛理不理。
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

引用:我以前都是ExF SPORTS CAMP FANS,差不

原帖由 Mighty 於 16-02-23 發表
我以前都是ExF SPORTS CAMP FANS,差不多毎一次都参加。 後来発現their staff turnover (i mean instru ...
真的參加兩次的instructors都不一,無一位是相同。

我見最enjoy嘅年紀應該係5歲左右。

我曽経向一位HEAD COACH投訴過一個年軽COACH,結果之後個堂、這位年軽人没有再来教、但換来的也不是好到哪里去! 我個人経験、5、6年前的TEAM是比較有水準的、但現在就、、、、、。。
我也没有再参加了。
Mighty
love you for you
自分に負けるな!!

Mighty 發表於 16-2-23 22:21
我曽経向一位HEAD COACH投訴過一個年軽COACH,結果之後個堂、這位年軽人没有再来教、但換来的也不是好到哪 ...

早知上嚟問下先, 唔駛中伏

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題