用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 博士山(香港)國際幼稚園 請問boxhill Pn班 多唔多親子活動?
go

請問boxhill Pn班 多唔多親子活動? [複製鏈接]

如題,請各用家給予意見,謝謝!

0    0    0    0

回覆:請問boxhill Pn班 多唔多親子活動?

算多,eg 學校旅行,新年花市,parent involvement activity ( story telling ) etc.....

引用:算多,eg+學校旅行,新年花市,parent+invo

原帖由 貝珠 於 16-02-17 發表
算多,eg 學校旅行,新年花市,parent involvement activity ( story telling ) etc.....

...
咁都算同學校多互動喎,你小朋友而家讀緊?請問英語係唔係較好?
如想primary target Int'l school, no passport situation, 多唔多同學仔入到?
麻煩你

英語環境好好,我女班中外藉同學有3個,還有幾個同學家中也是全英文環境。今年考Esf k1 , 冇人考唔到(以我所知),我女兒班中有超過三份一會上Esf k1. 而讀完k2 上international school 的,我在國際學校版已經說過了

不過我的數字來自ma on Shan campus , fo tan 好似少d人target international school

回覆:貝珠 的帖子

好的,麻煩你了

‹ 上一主題|下一主題