用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣全完堂幼稚園
go

荃灣全完堂幼稚園 [複製鏈接]

引用:收到call+waiting,+但近上網見近年嘅評價一

原帖由 c_manki 於 16-01-27 發表
收到call waiting, 但近上網見近年嘅評價一般, 話多b6, 但今年interview 時大多為本地父母,唔知大家有冇c ...
甘本身係邊間學校收左/註冊左?

有機會interview左都係當後備。今年多左新樓。可能有些家長係唔認識學校先去報。但全完周邊環境我覺得麻麻。情願聖母,迦南,救世軍,靈糧(新校舍,硬件好)

引用:回覆+soso3509+的帖子 只得兩間邨校有offe

原帖由 c_manki 於 16-01-28 發表
回覆 soso3509 的帖子

只得兩間邨校有offer, 一間係荃威,已註冊。我記得曾經睇過網上評論話全完堂唔錯, ...
既然有心水註冊左就好啦☺️☺️

引用:回覆+soso3509+的帖子 全完堂已比註冊費,

全完堂已比註冊費,現尚欠學劵未取回。想問知唔知呢間校譽如何?註冊時老師話有外籍 ...
近幾年年都無識人入去讀。荃灣區多數大路迦南。救世軍。靈糧。荃浸。聖母呢d...

引用:回覆+soso3509+的帖子 全完堂已比註冊費,

全完堂已比註冊費,現尚欠學劵未取回。想問知唔知呢間校譽如何?註冊時老師話有外籍 ...
不過校舍可能似聖母甘可以同小學共用。有d活動空間

引用:回覆+bugibugi_bear+的帖子 我就荃威近屋

回覆 bugibugi_bear 的帖子

我就荃威近屋企。但心想選擇全完堂領報堂都有申請,但reject. 諗緊寫唔寫求位 ...
領佈聽人講都好似唔錯

‹ 上一主題|下一主題