用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 隆亨孫方中
go

隆亨孫方中 [複製鏈接]

請問有無人注冊了后,又放棄左隆亨孫方中K1的全日班的,因為我等緊隆亨壁孫方中全日的K1offer,有沒呢個機會呢,機會會不會很微,現在是收到通知是K1下午的offer,但是心儀全日,不知有沒機會可以轉全日呢?抑或是先讀住下午半日班先,邊讀邊等,看下會不會有機會轉全日?很煩惱,希望大家可以給給意見,THX
   0    0    0    0

回覆 selenalim 的帖子

我都想知.... 有無人放棄上午或全日?

回覆:隆亨孫方中

最理上當然係轉到全日,不過以我所知,k1升k2會再多三個全日位比上午班的轉,如果k1是上午班,k2都仲有機會轉全日,如果係下午班就未必轉到全日。

引用:最理上當然係轉到全日,不過以我所知,k1升

原帖由 hopegod 於 16-01-21 發表
最理上當然係轉到全日,不過以我所知,k1升k2會再多三個全日位比上午班的轉,如果k1是上午班,k2都仲有機會 ...
Hopegod:thx !其實是因為我的是龍鳳胎,加上又有一個3個月大的細B,當然是去返全日可以減松我的負擔及照顧到每個小朋友的需要,你話衣家仲有無機會轉全日?

引用:Quote:原帖由+hopegod+於+16-01-21+發表最

原帖由 selenalim 於 16-01-21 發表
Hopegod:thx !其實是因為我的是龍鳳胎,加上又有一個3個月大的細B,當然是去返全日可以減松我的負擔及照顧 ...
你試下打去同校長講你有呢個需要,未必無機會,bk有人出post話放全日揀又一村.

回覆:selenalim 的帖子

想問下幾時係第二次註冊?

回覆:feifeimami 的帖子

應該去到第三或四次註冊了,如果你重等緊可以打電話去問下呀

回覆:cherry_ng_ 的帖子

原來call左咁多次@@
教署嗰個網話已經冇位……係咪即係冇機=~=

引用:原來call左咁多次@@ 教署嗰個網話已經冇位

原帖由 feifeimami 於 16-01-29 發表
原來call左咁多次@@
教署嗰個網話已經冇位……係咪即係冇機=~=
仲有,你有無打電去?孫中好注重家長誠意

引用:Quote:原帖由+feifeimami+於+16-01-29+發表

原帖由 CEBABY 於 16-01-30 發表
仲有,你有無打電去?孫中好注重家長誠意
星期一再打先!thanks!

‹ 上一主題|下一主題