用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到聖三一堂曾肇添幼稚園call waiting
go

收到聖三一堂曾肇添幼稚園call waiting

啱啱收到聖三一堂曾肇添幼稚園call waiting 有pm offer, 但本來已交學券到青衣宏福中英文幼稚園,自己住葵涌,唔知點揀好,請問聖三一堂曾肇添幼稚園好唔好,是否直升聖三一堂幼稚園?十分感謝!🙇🏻

引用:啱啱收到聖三一堂曾肇添幼稚園call+waiting

原帖由 pingaka 於 16-01-16 發表
啱啱收到聖三一堂曾肇添幼稚園call waiting 有pm offer, 但本來已交學券到青衣宏福中英文幼稚園,自己住葵 ...
不是直升!聖三一小學會有部分位俾曾肇添及聖三一kg,但亦要面試。

~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

回覆:收到聖三一堂曾肇添幼稚園call waiting

謝謝回覆,請問知不知道呢間學校好唔好? 謝謝

回覆:收到聖三一堂曾肇添幼稚園call waiting

我都收到今日call waiting pm班啊~ 但尋日交左學券去另一間村校,仲15/16緊

回覆 Oleopong 的帖子

我都收到CALL WAITING, 唔知升小情況如何呢?