用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 樂基幼兒學校(駿景園) 請問每日有幾多英文時間?
go

請問每日有幾多英文時間? [複製鏈接]

請問有無家長知每日英文堂有幾耐?中英班同國際班有無唔同?
   0    0    0    0

回覆:請問每日有幾多英文時間?

無分幾耐,因為英文老師3個小時入面都喺課室,只要佢一開口就係只講英文。

回覆:請問每日有幾多英文時間?

中英班嘅老師係粵x1,普x1,英x1
國際班嘅老師係普x2,英x1
但k2之後就無再分班,全部國際,普x1,英x1

引用:中英班嘅老師係粵x1,普x1,英x1 國際班嘅

原帖由 JuliaCKL 於 16-01-16 發表
中英班嘅老師係粵x1,普x1,英x1
國際班嘅老師係普x2,英x1
但k2之後就無再分班,全部國際,普x1,英x1
Yes, I know this. I think they should have circle time during which one teacher is teaching. Or should I assume that three teachers share teaching tasks equally?

引用:Quote:原帖由+JuliaCKL+於+16-01-16+發表中

原帖由 deco99 於 16-01-16 發表
Yes, I know this. I think they should have circle time during which one teacher is teaching. Or shou ...
以我所知,佢哋有時會分兩組/三組,分咗組就跟老師上堂,n同k1時好似會仲有d其他老師周不時會入課室幫手睇下小朋友,但如果你想知老師點分配時間教書,我就唔知喇!

‹ 上一主題|下一主題