用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有冇人知道荃灣新領域廣場內有間playground的名及電話 ...
go

有冇人知道荃灣新領域廣場內有間playground的名及電話 [複製鏈接]

有冇人知道荃灣新領域廣場內有間playground的名及電話

請問有冇人知道荃灣新領域廣場內有間playground的名及電話, 我忘記了他們的名.  想查一下是否有位. Thank you.

Re: 有冇人知道荃灣新領域廣場內有間playground的名及電話

Letterland?? 佢地好似relocate咗係discovery park wor

Re: 有冇人知道荃灣新領域廣場內有間playground的名及電話

gordon,
多謝您的回覆. 但以我的印象, 好似唔係叫letterland.
這是一間給1-1/2 yr old以上的小朋友好似幼稚園的形式, 他們自己一個上堂, 家長不能一起. 我想訓練下我個小朋友獨立d, 幼稚園面試時冇咁怕醜.
在金龍船樓上. 有冇人知道呢?
你們有冇的小朋友在那裡上堂.  有咩意見呀?  Thank you.  

我本身都有呢間電話但近排delete左,不過唔緊要我之前係果到上過係8樓(你係咪講呢間??)依家搬左去南豐中心12樓個名印象中係"j"字頭,呢間係家長陪

Step Ahead Learning Centre (Tel: 2402 9272)
‹ 上一主題|下一主題