用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 油麻地駿發花園浸信會VS救世軍海富VS富榮迦南點選擇 ...
go

油麻地駿發花園浸信會VS救世軍海富VS富榮迦南點選擇 [複製鏈接]

好頭痕, 各有各好, 想入天主教小學機會大D, 唔知邊間著數D,
請大家幫忙比D意見請多多指教
   0    0    0    0

請問有沒有家長小朋友讀緊這3間, 可以比D意見嗎?

引用:好頭痕,+各有各好,+想入天主教小學機會大D,

原帖由 qq1005 於 16-01-06 發表
好頭痕, 各有各好, 想入天主教小學機會大D, 唔知邊間著數D,
請大家幫忙比D意見請多多指教 ...
住邊?

回覆:油麻地駿發花園浸信會VS救世軍海富VS富榮迦南點選擇

迦南

引用:好頭痕,+各有各好,+想入天主教小學機會大D,

原帖由 qq1005 於 16-01-06 發表
請大家幫忙比D意見請多多指教 ...
你三間都有offer?

ddddssss: 我住油麻地
薯老太太: 係呀, 3間都有offer
細竇竇: 謝謝, 可否比多些意見

引用:ddddssss:+我住油麻地薯老太太:+係呀,+3間

原帖由 qq1005 於 16-01-13 發表
ddddssss: 我住油麻地
薯老太太: 係呀, 3間都有offer
細竇竇: 謝謝, 可否比多些意見
你就好咁多offer,駿發你係咪本身讀緊n?

薯佬太太: 我小朋友不是讀熨駿發N班, 只係好彩小小, 其他大把家長有D入到一條龍果D仲唔洗煩, 可惜我地無份
missadrianali: 你覺得迦南有什麼好處, 可以比多些意見嗎?

回覆:油麻地駿發花園浸信會VS救世軍海富VS富榮迦南點選擇

我自己放棄左油麻地駿發花園浸信會,揀左讀德信幼稚園

引用:薯佬太太:+我小朋友不是讀熨駿發N班,+只係

原帖由 qq1005 於 16-01-14 發表
薯佬太太: 我小朋友不是讀熨駿發N班, 只係好彩小小, 其他大把家長有D入到一條龍果D仲唔洗煩, 可惜我地無份: ...
咁你最後揀左邊間?
我揀左駿發

想學術好D可能選擇迦南吧。功課會深小小,K2開始會學寫字

回覆:qq1005 的帖子

你好,我係新手媽媽
都想知呢3間邊間好0的, target 想讀油天,但唔知個仔讀唔讀到
如果升小學黎講,讀邊間到時上小學無甘辛苦?
謝謝

‹ 上一主題|下一主題