用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 神召第一小學暨幼稚園
go

神召第一小學暨幼稚園 [複製鏈接]

請問大家認識呢間幼稚園嗎?好唔好呢?

1    0    0    0

回覆:神召第一小學暨幼稚園

happy school,面試日感覺老師細心,過程亦安排得好好,所以阿仔全程好似玩咁面試。
朋友個仔讀緊,佢話返學係開心同輕鬆!佢仔本身無時停,返呢間學校都完全冇問題

~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

回覆:cameo 的帖子

上網睇話小班教學,知唔知係咪每日有net同普通話堂?另外升小如何?我見好少學生升回神召小學...

引用:上網睇話小班教學,知唔知係咪每日有net同

原帖由 ppvvhh 於 15-12-24 發表
上網睇話小班教學,知唔知係咪每日有net同普通話堂?另外升小如何?我見好少學生升回神召小學...

...
小學都小理每級一班,學費唔平4字頭,而且小學冇呈分試而且唔參加派位,所以升中只可去佢4間聯繫中學,呢點好重要。我女有am offer但會放位。

回覆:yuhehe 的帖子

小學全日制即每級只有一班?真係好少喎
另外小六冇參加中央派位似乎爭d....

回覆:神召第一小學暨幼稚園

印象中升小唔係直升,都要考。

引用:小學全日制即每級只有一班?真係好少喎 另

原帖由 ppvvhh 於 15-12-24 發表
小學全日制即每級只有一班?真係好少喎
另外小六冇參加中央派位似乎爭d....

...
經讀緊朋友所講,本身kg唔多會升原校小學!
在讀的只考慮kg的幾年是否適合!

~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~
‹ 上一主題|下一主題