用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 深水埗寶血幼稚園16-17年度k1的問題!
go

深水埗寶血幼稚園16-17年度k1的問題! [複製鏈接]

幫朋友問:12月12日收到信話未能安排學位.即係唔收了,佢囡囡係8月中出世,報16-17學年k1,咁係埋代表以後都冇機會入e間學校?!譬如過佐k1註冊日之後就打電話去問,但就算有位,學校都會call候補位果d小朋友......咁係埋完全冇希望入到喇。

謝謝!!!
   0    0    0    0

有冇邊位用家或者過來人可以解答到我的問題,萬分感激!!!

引用:幫朋友問:12月12日收到信話未能安排學位.

原帖由 ivysum8 於 15-12-20 發表
幫朋友問:12月12日收到信話未能安排學位.即係唔收了,佢囡囡係8月中出世,報16-17學年k1,咁係埋代表以後 ...
如果過左註冊又仲有位可以打去問睇下安唔安排到再面試,或者可以send求位信

回覆 andyan324 的帖子

Thank you!!!

回覆:深水埗寶血幼稚園16-17年度k1的問題!

我收到K1offer,但應該會放位出來,所以學校到時一定會call waiting,但以我所知呢間學校會收返N班上K1學生,所以位肯定不多!

回覆 餐包仔 的帖子

謝謝!!!

N班有上、下午及全日班,但K1只有全日班,相信有餘的位不多,所以你等PN 後補位較理想的。
Hope Everybody Have A Wonderful Life.

回覆 mrschan923 的帖子

Thank you!!!
‹ 上一主題|下一主題