用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KV Waiting List
樓主: fatdogman
go

KV Waiting List [複製鏈接]

引用:Quote:Cigaretteyip+發表於+15-12-17+11:16

原帖由 fatdogman 於 15-12-17 發表
我聽朋友講話都係睇返當日表現去決定call 邊個先
所以可能係咁"倚"寫一兩段算,佢地都已經有個lis ...
咁可能你小朋友係waiting list嘅top, 祝我們好運!

有另一間半龍校收, 心滿意足了. 唔寫.

回覆:KV Waiting List

面試當日坐得好淡定有答有唱歌有拍椅有thankyou有byebye, 我冇提過水, 超大b, 真係唔知衰咩, 可能我表現唔好問卷寫得唔好, 好唔開心。我估waiting都有分排位,所以要寫2張A4都唔知寫唔寫好

引用:面試當日坐得好淡定有答有唱歌有拍椅有than

原帖由 dubd168 於 15-12-17 發表
面試當日坐得好淡定有答有唱歌有拍椅有thankyou有byebye, 我冇提過水, 超大b, 真係唔知衰咩, 可能我表現唔 ...
咁睇真係唔知衰乜。我大概知衰乜嘅……

dubd168 發表於 15-12-17 12:42
面試當日坐得好淡定有答有唱歌有拍椅有thankyou有byebye, 我冇提過水, 超大b, 真係唔知衰咩, 可能我表現唔 ...
我有朋友有pm offer,佢話小朋友當日表現麻麻,要老師提先開口答問題,中b .

算啦,緣份遊戲,盡左力就算,加油!!!

引用:Quote:dubd168+發表於+15-12-17+12:42+面試

原帖由 fatdogman 於 15-12-17 發表
我有朋友有pm offer,佢話小朋友當日表現麻麻,要老師提先開口答問題,中b .

算啦,緣份遊戲,盡左力就算,加油! ...
多謝你, 其實呢幾日真係好唔開心, 但相信神自有安排

dubd168 發表於 15-12-17 15:37
多謝你, 其實呢幾日真係好唔開心, 但相信神自有安排
共勉之
‹ 上一主題|下一主題