用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問一下,有樂希 / Harts 家長,可以幫忙嗎? ...
樓主: bon3
go

請問一下,有樂希 / Harts 家長,可以幫忙嗎? [複製鏈接]

請問各位,其實 Harts 比較適合那類型小朋友入讀?

我小朋友正在讀 York PN, 直到現在回家都唔鍾意話我知返學玩過咩,教過咩。。。問佢佢又話開心,唔問佢佢又好似完全冇返過學咁-.-

引用:請問各位,其實+Harts+比較適合那類型小朋

原帖由 bon3 於 16-01-22 發表
請問各位,其實 Harts 比較適合那類型小朋友入讀?

我小朋友正在讀 York PN, 直到現在回家都唔鍾意話我知 ...
咁York 老師好嗎?有同你跟進小朋友發展嗎?好多時大校的老師未必每一個都可細心照顧到,細校就有呢個好處。但如果York 老師照顧得好好,知道小朋友發展,咁又值得留下嘅.....

回覆 coffeeleung 的帖子

請問最後都決定比小朋友2月返嗎?  我正在考慮3月份返..

回覆 SarahGil 的帖子

Thanks for your useful informations.  I decided to take the offer.

回覆 appleseeds 的帖子

Very useful informations. It's a very systematic curriculum .  Thanks for sharing.

Btw, do you know the teachers of PN class are experienced or green?

I talked to the principal before and she said they always arrange one experienced teacher with one new teacher in the same class to ensure teaching quality

bon3    發表於 16-1-28 15:35

回覆:JoveyBet 的帖子

thx for your sharing

回覆:jimmyczf 的帖子

Harts 嘅英文老師有從HKPS 過黎,一位係而加Harts嘅校長,一位係英文科主任,中文老師亦有從HKPS 過黎,都比較有經驗。其他中英文老師有部份比較年輕,但全部老師都好nice,好有耐性同愛心。

因為細校,其他班老師都識我囡仲好親切,同佢地好好傾,我囡亦同我講到全部其他班老師個名,仲話大家係學校一齊Party。

我大至認得D老師,但至於邊個教邊班PN,我唔係好清楚。

教我地K1 嘅老師耐心又專業,囡囡成同主動同我講班主仼2位老師同佢地唱歌跳舞做運動玩車車,教佢地要專心同分享,好仲意返學。

回覆:appleseeds 的帖子

May I know how much is the sch fee? Thanks

回覆 aarhusbaby 的帖子

$6800 X 10 installments
‹ 上一主題|下一主題