用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 跑馬地寶血pm同玫瑰崗am點揀?
go

跑馬地寶血pm同玫瑰崗am點揀? [複製鏈接]

想問下,細B女(11月)揀跑馬地寶血pm定玫瑰崗am好?

1    0    0    0

引用:想問下,細B女(11月)揀跑馬地寶血pm定玫

原帖由 masa0522 於 15-11-30 發表
兩間都K1?

回覆:tongyatti 的帖子

Yes, 兩間都K1!

引用:Yes,+兩間都K1! +

Yes, 兩間都K1!
我上年簡左玫瑰崗,因我係12月細B,一心比佢做大B,所以玫瑰崗我係考N的。其實自己都好喜歡寶血,但佢出年加到3500一個月個人覺得唔抵讀,因佢好似全校得一個net,雖然現在讀玫瑰崗4200+校車成5000蚊,但我好滿意及覺物有所值

sherriff  寶血上年2個NET, 今年有3個NET  發表於 15-12-1 17:17

回覆:tongyatti 的帖子

謝謝你的意見,想請問現在$4200係PN or K1 學費?校車路線同費用可以邊到搵到?

引用:謝謝你的意見,想請問現在$4200係PN+or+K1+

謝謝你的意見,想請問現在$4200係PN or K1 學費?校車路線同費用可以邊到搵到?

...
N,K1賬面上平D,好似約2500,但有雜費及茶點費,我計過唔平得好多,差不多約3800一個月

引用:謝謝你的意見,想請問現在$4200係PN+or+K1+

...
港島約700-900,九龍約1600,將軍澳1900

引用:想問下,細B女(11月)揀跑馬地寶血pm定玫

你女女好叻!我女都係11月超細b,考到RHS  pn 上午班同寶血下午班。我都考慮中...但你女女係考到RHS k1,我建議揀RHS.起碼出年都仲可以多個機會做超大,上午班時間好用好多👍🏻

‹ 上一主題|下一主題