用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖心,聖提女幼同救恩K1,大家會點揀?
樓主: kathy_chow
go

聖心,聖提女幼同救恩K1,大家會點揀? [複製鏈接]

引用:係!仲要in埋校長加小學主任,好認真呢! +

原帖由 Chingkarrita 於 15-12-04 發表
係!仲要in埋校長加小學主任,好認真呢!
有in 主任咩 ? 我地最後淨系見校長

引用:係!仲要in埋校長加小學主任,好認真呢! +

原帖由 Chingkarrita 於 15-12-04 發表
係!仲要in埋校長加小學主任,好認真呢!
當日我哋見咗校長咋,冇見到小學主任。咁真係好認真喎!

知唔知大約有幾多人申請?同埋係咪所有人都有得面試?

回覆 Chingkarrita 的帖子

係呀, 其實聖心私小上聖心中學條路一D都吾易, 入左聖心私小會預左好谷, 同埋仲有聖心津小一齊爭入聖心中學, 要非常努力,不可鬆懈先得
你是坑真舊生? 中/小定幼?

JadenBB 發表於 15-12-4 16:03
如果有幸有聖提offer,那應是不二之選。但聖心似係最穩陣,大機會上小學。但早兩年開始,私小上中學個比例 ...
其實有冇小朋友做啱哂聖提既tasks? 我女只做到8成, 又N無, 係咪冇機?

引用:Quote:JadenBB+發表於+15-12-4+16:03+如果

原帖由 SzeForCat 於 15-12-04 發表
其實有冇小朋友做啱哂聖提既tasks? 我女只做到8成, 又N無, 係咪冇機?
我個女叫做到啲tasks,但唔肯講自己叫咩名,無論老師定校長問都唔肯講。我都係N無人仕,小朋友仲係細女。

呢位媽咪唔好咁緊張啦,offer都未出,成世人流流長,有排你諗啊...

回覆:caca316 的帖子

Caca316, 我讀坑真幼稚園,小,中的。
係呀!我當日校長+小學的主任一齊in

引用:回覆+Chingkarrita+的帖子 無考試代表學校

原帖由 rinarina 於 15-12-04 發表
回覆 Chingkarrita 的帖子

無考試代表學校有她教學的一套辦法, 但一定有評估的。而且呈分試係小五小六,初 ...
超詳盡分析 謝謝

我女都大致完成所有task,佢數啱星星,只係唔夠力開衫夾,不過我都冇見主任只見校長
‹ 上一主題|下一主題