用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳比華利offer (vs. 翠茵)
go

將軍澳比華利offer (vs. 翠茵) [複製鏈接]

我細b讀緊翠茵, 剛收到比華利k1 offer.. 兩間都係pm..明年會再考龍校,  你地會點選擇?好少人講比華利, 我都唔知點比較

翠茵 (國際班) : 學費應5000, 2hr eng + 1hr pth ,課程深 , 但出年搬去日出康城 (要轉車, 車程約1hr)
比華利: 有學劵, 課程不明, 屋企樓下...
   0    0    0    1

我囡囡今年考pn, 朋友介紹比華利! 因為朋友隔離屋的小朋友讀緊, 我朋友話隔離屋爸媽唔識英文的, 但小朋友自從讀左比華利之後英文好好, 可以英文對答! so far 我了解過比華利每日都有英文同普通話!

回覆 oshirley626o 的帖子

老師愛心如何? 我見有用家彈得好勁... 亦都有讚...

我都想知~

引用:我細b讀緊翠茵,+剛收到比華利k1+offer..+兩

原帖由 micha0426 於 15-11-25 發表
我細b讀緊翠茵, 剛收到比華利k1 offer.. 兩間都係pm..明年會再考龍校,  你地會點選擇?好少人講比華利, 我都 ...
我揀左比華利,無交翠茵留位費

回覆:foopopo 的帖子

pn or k?

引用:pn+or+k? +

原帖由 micha0426 於 15-12-08 發表
pn or k?
Pn

我都交左留位費...PN AM....都會俾個囡讀下....睇下佢O NG OKAY...
其實間間學校都有好有唔好....都係睇下個小朋友讀得好唔好...同開唔開心為先....

暫時都係TARGET ON K有學劵GE 學校....負担細啲... 2017 GE K 重要係免學費....都係香港人同納稅人GE 福利.....所以都要ENJOY一下....
‹ 上一主題|下一主題