用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Rwi phonics
go

Rwi phonics

天后有冇邊間learning center 有得學RWI,? thanks

回覆:LeungPHVV 的帖子

有,叫learning hub

is it good?

引用:天后有冇邊間learning+center+有得學RWI,?+

原帖由 LeungPHVV 於 15-11-24 發表
天后有冇邊間learning center 有得學RWI,? thanks
我朋友個女在炮台山學緊,小班教學,佢女學得好開心,依家學校英文一科唔使我朋友煩

引用:有,叫learning+hub +

原帖由 miss0217 於 15-11-26 發表
Thanks, 喺天后?

引用:有,叫learning+hub +

原帖由 miss0217 於 15-11-26 發表
好吾好?新开?

請問九龍東邊間中心好?我幫4歲囡囡尋找中,謝謝☺

回覆 IKE4U 的帖子

係佐敦上梗 wiselxxx ,佢地黃埔都有分校呀,上左兩年依加好鐘意自己睇書同埋寫野

唔知係咪新開,我仔仔啱啱開始返,見佢幾鍾意返

回覆:Rwi phonics

另外,北角和富附近有間babington,聽聞幾好的

引用:回覆+IKE4U+的帖子 係佐敦上梗+wiselxxx+

原帖由 katiekatielaw 於 15-11-28 發表
回覆 IKE4U 的帖子

係佐敦上梗 wiselxxx ,佢地黃埔都有分校呀,上左兩年依加好鐘意自己睇書同埋寫野:funn ...
Wiseland 是外籍老師嗎,請問幾$一堂,老師有耐性,愛心嗎?你小朋友幾歲開始學,現在還上緊 rwi ,現到咩level ?

sorry ,多嘢問左,謝解答!

回覆 linglinglong 的帖子

佢地講明用華藉老師,但老師英文好標準,有心教又幾穩定我覺得甘樣重要d,朋友試過有d centre既外藉老師係working holiday 性質,轉得勁快

$350一堂,小朋友 RWI 由K1上到依加K3,到orange book, 黎梗可能轉C&W幫佢預備小學英文

引用:回覆+linglinglong+的帖子 佢地講明用華藉

原帖由 katiekatielaw 於 15-12-01 發表
回覆 linglinglong 的帖子

佢地講明用華藉老師,但老師英文好標準,有心教又幾穩定我覺得甘樣重要d,朋友 ...
多謝

回覆:katiekatielaw 的帖子

Katie我之前都在呢間讀開,想轉c&w,不如大家夾下時間搵佢地開班丫

北角和天后都讀過,北角較商業化,老師年較,6-7人一班,經驗一般,人太多老師沒有能力馬上跟進小朋友。天后較小,老師較成熟有小朋友經驗,班上人數沒以上多。

引用:北角和天后都讀過,北角較商業化,老師年較,6

原帖由 RexPaMa 於 15-12-03 發表
北角和天后都讀過,北角較商業化,老師年較,6-7人一班,經驗一般,人太多老師沒有能力馬上跟進小朋友。天后較 ...
請問天后係邊間?學費係咪一樣?

回覆:Wonderlady 的帖子

你找Rwi website, 按地圖就找到!

引用:回覆+linglinglong+的帖子 佢地講明用華藉