用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 真道waiting/reject?
go

真道waiting/reject?

今日收到真道嘅信,即係waiting?定reject?

回覆:真道waiting/reject

有冇人都收到呀?

回覆:真道waiting/reject?

我都收到waiting⋯當已❌~

引用:我都收到waiting⋯當已❌~ +

原帖由 Vinccy 於 15-11-24 發表
我都收到waiting⋯當已❌~
都啱!機會太微了!

睇唔清楚封信寫咩。我收到信係備取生

回覆:evapecosbb 的帖子

我的有寫後備生

回覆:NaughtyLuiLui 的帖子

我封係備取生

引用:我封係備取生 +

原帖由 pc629 於 15-11-24 發表
我封係備取生
請問是不是有2nd in?

回覆:lokka0611 的帖子

有,八月時2nd in

封信寫:.........由於申請人數眾多及學位有限,很抱歉,本校未能於現階段取錄貴子弟。當學校有學位可考慮給予貴子弟時,將會邀閣下前來進行面試。
.........!!!係咪即係reject

回覆 NaughtyLuiLui 的帖子

係,同我封信一樣

引用:回覆+NaughtyLuiLui+的帖子 係,同我封信

原帖由 牛村BB 於 15-11-24 發表
回覆 NaughtyLuiLui 的帖子

係,同我封信一樣
thanks!!

I got it too ! I thought it means we we in waiting list

我都收到,係咪應該call哂"備取生"先會再考慮叫我地interview 呢?

引用:封信寫:.........由於申請人數眾多及學位有

原帖由 NaughtyLuiLui 於 15-11-24 發表
封信寫:.........由於申請人數眾多及學位有限,很抱歉,本校未能於現階段取錄貴子弟。當學校有學位可考慮給予 ...
是否之前沒有2nd in?

引用:封信寫:.........由於申請人數眾多及學位有

原帖由 NaughtyLuiLui 於 15-11-24 發表
封信寫:.........由於申請人數眾多及學位有限,很抱歉,本校未能於現階段取錄貴子弟。當學校有學位可考慮給予 ...
我有sec in,封信寫備取生,寫住已加入備取生名單,有學位會call.

我小朋友是有2nd in 的waiting 過咗1st round後 10月尾時已收到call 有位收我女 相信而家係已call2nd in 要再有位先call 1st in既人去2nd in

之前没有2nd in, 有趣嘅係:大細孖一齊報,到今日只有大孖收到信,細孖仍然乜消息都冇

有無人知waiting 有幾多人。有無前輩提供waiting 入真道的故事?寫求位信有用嗎?