用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 談幼兒園 北角明慧老師有愛心嗎?
go

北角明慧老師有愛心嗎?

收到國際班offer, 喜歡明慧語景好,可以學好英文,但囡囡比較被動,慢熱及怕羞,想知道老師們有愛心嗎?我怕她在學校表現唔理想被老師忽略影響自信心。有用家可以分享嗎?謝謝

回覆:K6dd 的帖子

我囡囡今年讀北角明慧PN, 佢係一個好怕羞嘅小朋友,未返學前,見到所有陌生人都好驚,有時少見啲嘅人都會好驚。但返左一陣,呢個情況好明顯有改善,老師好有愛心,幫左佢好多,開學頭一個月,都成日打住電話講俾我聽佢嘅情況。我而家小朋友好鍾意返學。

My Sep-born boy was like that - he would even jump away if another child comes near him at the playground. At the beginning of PN this Sep, the teachers will sit with him in class and comfort him when he's crying. They also talked to me the update his progress and we monitored him before slowly increasing the school hours from 1-3 hours. He's happily going to school after 3 weeks and he's no longer scared of other children coming up to him at the playground too.

回覆:北角明慧老師有愛心嗎?

想問下知唔知明慧有冇新新適應班?如有幾時開始?

回覆:cheungsm1 的帖子

八月尾開學,家長陪上兩堂,之後返一個鐘..慢慢加到三個鐘,比時間小朋友適應

回覆:qqmiki 的帖子

明慧師資睇彩數....

回覆:panda_clau 的帖子

Hi Panda clau, 你有不好的經歷嗎?

明慧課程好,但有些老師不是很有愛心的那種。。。當然也有好的!