用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 主要學phonics 及英文
go

主要學phonics 及英文 [複製鏈接]

請問以下教育中心(主要學phonics 及英文),那一間你會較喜歡給子女讀:
1) Jolly Kingdom
2) Dr. I-Kits Education Centre
3) Monkey Tree

Thanks
   2    0    0    0

引用:請問以下教育中心(主要學phonics+及英文),

原帖由 Jacababy 於 15-11-20 發表
請問以下教育中心(主要學phonics 及英文),那一間你會較喜歡給子女讀:
1) Jolly Kingdom
2) Dr. I-Kits Edu ...
Push

我仔仔學緊phonics,間center係用 jolly phonics教
我有聽過家長話 jolly kingdom根本唔係用 jolly phonics教,所以冇再喺果度上堂
Monkey Tree 就聽聞麻麻,商業d,唔知係咪真
Dr. I-Kits就唔知lu
如果有興趣我個仔果間就pm我啦

回覆:主要學phonics 及英文

我也想知monkey tree的comment如何?最近收到暑期班資料,考慮中

醒目開學勳章 貢獻勳章

jolly kingdom教嘅jolly phonics 係用自編教材,唔駛俾錢買,唔係用街外買到嗰套

恐龍家

引用:我也想知monkey+tree的comment如何?最近收

原帖由 hilouisll 於 16-04-14 發表
我也想知monkey tree的comment如何?最近收到暑期班資料,考慮中
monkey tree個人認為唔專業好求其,我女自己喺一邊玩,有小朋友掙嘢miss都無阻止,好hea

ABC pathways

FootStep Phonics - Errington House
此課程正在快速發展並在國際上嶄露頭角。

引用:jolly+kingdom教嘅jolly+phonics+係用自編

醒目開學勳章 貢獻勳章

綠林仙子 發表於 16-5-20 06:23
乜其他係要比錢買架咩? 真係唔知..
我唔知其他"班"包唔包,但我的確响書店買過正式jolly phonics 教材
而我仔學得唔好,老師重發某一階段嘅教材練習俾佢,重新教過
恐龍家

引用:Quote:綠林仙子+發表於+16-5-20+06:23+乜其

引用:Quote:原帖由+hilouisll+於+16-04-14+發表

原帖由 harrysyt 於 16-04-19 發表
monkey tree個人認為唔專業好求其,我女自己喺一邊玩,有小朋友掙嘢miss都無阻止,好hea

...
monkey tree 可以陪上堂?

回覆:hilouisll 的帖子

‹ 上一主題|下一主題