用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅男女中學附屬小學 SEC IN 完的家長, 有冇咩說話另您感覺到校長有機會收? ...
樓主: iedummy
go

SEC IN 完的家長, 有冇咩說話另您感覺到校長有機會收?   [複製鏈接]

回覆 aka722 的帖子

因為我怕TRAFFIC JAM, 所以搭公共交通去

aka722 發表於 15-11-11 02:12
請問你地有冇揸車去?泊邊到?唔該曬!

因為2nd in唔會多人, 應該可以就咁泊學校出面, 當然要預左可能畀$320

回覆:aka722 的帖子

You may consider parking outside of coz, but not recommended.

We went there by public transport.

Thx all!!
應該會叫屋企人車,唔該曬!

小朋友入另一間房in, 副校長有冇讚小朋友呀?

回覆 December_baby 的帖子

當時只是問囝識唔識, 佢話識後就沒有再追問了....

引用:小朋友入另一間房in,+副校長有冇讚小朋友呀

原帖由 December_baby 於 15-11-11 發表
小朋友入另一間房in, 副校長有冇讚小朋友呀?
I think the tasks are more or less the same to every candidates, and thus the feedback from VP should be similar...

...just like what we've gotten from the Principal...

想問,In 晒未?如果一日In20至30 個,10 月31 日開始IN,11 號剛好10 日,係未今日In晒了?

In 完, no good

感覺是閒話家常嗎?

引用:想問,In+晒未?如果一日In20至30+個,10+

原帖由 golfmama 於 15-11-11 發表
想問,In 晒未?如果一日In20至30 個,10 月31 日開始IN,11 號剛好10 日,係未今日In晒了? ...
爬文舊年見到17號

引用:回覆+cyndiwong+的帖子 我相信今天有去的

原帖由 iedummy 於 15-11-10 發表
回覆 cyndiwong 的帖子

我相信今天有去的都知起碼DELAY左好耐.........平常心..... ...
咁最後趕唔趕得切DB?

開頭好似0k,講小小如果入學會㸃點點,希望家校合作,etc, 但阿仔同校長傾計冇禮貌,入笫二間房時又冇同校長bye bye, 跟住入咗第二間房又好快出返嚟 (我見之前個小朋友係耐啲)......所以....

引用:Quote:December_baby+發表於+15-11-10+17:1

原帖由 vinik 於 15-11-10 發表
係呀, 所以過程好快, 想再補充都冇機會。
真係好快,其實主要都係校長講,過程冇乜特別。完全冇前人話feel到實收的感覺...唯有平常過平常心地等待結果。

都唔錯呀.....但是怎樣沒禮貌 ?

引用:開頭好似0k,講小小如果入學會㸃點點,希望

原帖由 aka722 於 15-11-11 發表
開頭好似0k,講小小如果入學會㸃點點,希望家校合作,etc, 但阿仔同校長傾計冇禮貌,入笫二間房時又冇同校 ...
或者佢好快就做完D task呢

回覆 PhilC 的帖子

去到, 但是遲到.....都係平常心.....要收拾心情準備ST. STEPHEN THIRD IN 和 CKY SEC IN.....

aka722  Good luck!!! Such bad luck to have the interviews crashed. Best wishes!  發表於 15-11-11 22:18

阿仔眼神有啲唔係咁鍾意校長......show 左出嚟....我覺得冇禮貌喺spcc 應該扣好多分,所以非常之平常心....

明白...有冇傾吓返學路線和FIRST IN 表現呀 ??  

引用:阿仔眼神有啲唔係咁鍾意校長......show+左

原帖由 aka722 於 15-11-11 發表
阿仔眼神有啲唔係咁鍾意校長......show 左出嚟....我覺得冇禮貌喺spcc 應該扣好多分,所以非常之平常心.... ...
可能佢係緊張得滯啫。btw, 今年3600人報,你個no.後唔後?你估仲有幾多日見?

‹ 上一主題|下一主題