用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南(富榮)及明我(奧運)
go

迦南(富榮)及明我(奧運) [複製鏈接]

兩間有什麼評價?想了解多d呢兩間,麻煩各位。

1    0    0    0

回覆:迦南(富榮)及明我(奧運)

一早black list左富榮cannan
完全無愛心既學校
而家好多大陸人
我話過 第二個b一定唔會讀呢間

引用:一早black+list左富榮cannan 完全無愛心既

回覆:breadbb 的帖子

咁知唔知明我好不好?好似兩間都多大陸人,唉

引用:Quote:原帖由+breadbb+於+15-11-09+發表一

原帖由 jannychan 於 15-11-09 發表
细囝今年完全吾報迦南。
點解?我以為佢咁多分校,應該ok添

引用:一早black+list左富榮cannan 完全無愛心既

原帖由 breadbb 於 15-11-09 發表
一早black list左富榮cannan
完全無愛心既學校
而家好多大陸人
請問有啲咩經歷令你blacklist cannan?

引用:Quote:原帖由+breadbb+於+15-11-09+發表一

原帖由 HoneyBee_2011 於 15-11-09 發表
請問有啲咩經歷令你blacklist cannan?
第一日返學n班 我仔細仔8月 返學只有2歲 明明話陪得 出哂通告 去到話家長唔準入
之後一個鐘打黎問 點解我會放低個仔走左去唔陪上堂 我話係你個老師叫我放低就走 佢話係溝通上有錯 誤會左唔同班有唔同安排
個班主任都無打黎講唔好意思
N班間間學校都有打黎講下小朋友情況 佢地完全無
平時返學 d老師企哂係門口 傾計 除左比洗手液小朋友友果個老師有小小交流下 其他老師各自各傾計 初初我小朋友會停低講老師午安 但無人理佢 佢慢慢skip左唔講 因為無人理佢 得net理佢 我唔肯定佢地而家仲有無net 因為果陣係轉左無學卷 而家又有返 唔知net有無減
老師好冷漠 接送唔同你講多句 問佢一句答你幾個字
所以我讀左一年急急腳走人

其實我前日去富榮迦南interview, 感覺除左副校外,其他者師都冇咩表情,好cool。
反而明我就個個老師都好nice,就算冇笑容都唔係黑口黑面那種,感覺几好。

引用:其實我前日去富榮迦南interview,+感覺除左

回覆:jannychan 的帖子

有無人知明我情況?

‹ 上一主題|下一主題