用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日藍田靈糧面試^^
go

今日藍田靈糧面試^^ [複製鏈接]

今日對仔仔既表現好滿意,但上午班只收46人,機會渺茫
   1    0    0    0

引用:今日對仔仔既表現好滿意,但上午班只收46人,

原帖由 jojo728 於 15-11-05 發表
今日對仔仔既表現好滿意,但上午班只收46人,機會渺茫
係吖!好多人in吖!我都好喜歡啲老師和校舍

回覆:今日藍田靈糧面試^^

馬鞍山靈糧都係今日面試!仔in一點!希望順順利利!

回覆:smileyan423 的帖子

請問洗唔洗in家長呀?

引用:請問洗唔洗in家長呀? +

原帖由 manyi1986 於 15-11-06 發表
請問洗唔洗in家長呀?
藍田唔駛吖!

希望家都有好既offer

秀德下星期五,好緊張呀

回覆:miumiu250 的帖子

我仔 in 秀德是星期六

考D咩? 我女今個星期五考秀德

我覺得面試家長同小朋友一齊都好開心,不過最後一部份聽老師講故事同埋大家一齊唱歌,我唔知道其他面試係唔係都係中途校長同埋主任先推門入來,響主持緊嘅老師後邊打橫行過再坐低,令到一班小朋友本身好投入好集中咁樣享受緊老師面試,笑容滿面跟住老師做動作,係見咗三分之二既時候校長佢哋先入嚟,令到全部小朋友都望住佢地,好似比人打斷咁,令到佢哋表現即時差曬,我唔知佢係想測試小朋友嘅專注力轉唔專心定係還是可能校長同埋主任有另外一個面試班房輪住去,如果整體表現我覺得囡囡非常好,而係最後呢一個部份在場大半小朋友都被干擾左,係面試唯一美中不足嘅地方,負責講故事同唱歌嘅老師非常投入,面試睇住小朋友玩同家長傾計嘅老師非常友善,看我咪叫你甚至門口外邊有校車叔叔負責維持秩序比家長嘅印象都十分之好。

回覆:emilysung 的帖子

請問藍靈優點是什麼?

引用:我覺得面試家長同小朋友一齊都好開心,不過

原帖由 emilysung 於 15-11-10 發表
我覺得面試家長同小朋友一齊都好開心,不過最後一部份聽老師講故事同埋大家一齊唱歌,我唔知道其他面試係唔 ...
我嗰round都係副校長和主任中途插入,可能真係想睇吓小朋友有無分心

引用:請問藍靈優點是什麼? +

原帖由 angel503 於 15-11-10 發表
請問藍靈優點是什麼?
平,淺

回覆:wchan020 的帖子

相信所有小朋友都係唱遊中途副校和主任才加入,因為他們之前在另一課室面見另一班小朋友。太多人報名,無辦法啦

回覆 angel503 的帖子

1. Happy School (如果你想佢地K1就學好中文英文數學,做好多功課就千祈唔好考慮)
2. 主任同老師都好有用心同有愛心
3. 家長可以有好多機會認識學校同參與學校活動
4. 校方重視小朋友全面既發展, 唔會死谷學業,
5. 我見個個小朋友都非常鍾意返學
耶穌愛你

回覆:pianohey 的帖子

Thanks
今年藍靈有幾多人申請?

‹ 上一主題|下一主題