用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Cat 英普班 interview
go

St Cat 英普班 interview [複製鏈接]

請問到考普通話果part, 除咗in 小朋友之外,普通話老師會問埋家長嗎? In 完粵語/英語,再in 普通話,全程需時多久?

希望有心人可以解答

1    0    0    0

回覆 ivyvy_cheung 的帖子

朋友岩岩IN 完話 : 跟老師做動作 , 切Puzzle, 公仔配對著衫, 擰樽蓋, "But"顏色珠 , 家長同IN N班時一樣, 都係坐係後面填問卷 !

引用:回覆+ivyvy_cheung+的帖子 朋友岩岩IN+完

原帖由 巴斯媽媽 於 15-11-05 發表
回覆 ivyvy_cheung 的帖子

朋友岩岩IN 完話 : 跟老師做動作 , 切Puzzle, 公仔配對著衫, 擰樽蓋, "But"顏色 ...
謝回覆!請問說及的內容是1st part 廣東話/英語面試嗎

咁2nd part in普通話時,那位普通話老師會否問家長問題?

ivyvy_cheung 發表於 15-11-5 08:04
請問到考普通話果part, 除咗in 小朋友之外,普通話老師會問埋家長嗎? In 完粵語/英語,再in 普通話,全程需 ...
唔洗唱歌?

回覆:St Cat 英普班 interview

普通話會問家長問題

回覆:St Cat 英普班 interview

Pth 老師和家長傾兩句,想知家中的pth 環境

‹ 上一主題|下一主題