用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 學林補數
go

學林補數 [複製鏈接]

大家對學林補數有咩comment?
好唔好架?有冇人試過呀?
佢聲稱數研老板係佢地分拆出去喎,大家有冇聽過?

thx!

0    0    0    0

回覆 fruitfulsnoopy 的帖子

數研應几個老細,有個系九龍灣,佢好似系男拔畢業 。

回覆:學林補數

我女在匯景學林補左一年,大概補左半年開始有進步,以前6、70分,宜家80以上,我女好粗心,做事又馬虎,所以有80分以上我已經滿意了

我都有朋友個仔o係匯景補學林, 聽講學得唔錯

引用:我女在匯景學林補左一年,大概補左半年開始

原帖由 tracy0927 於 15-11-08 發表
我女在匯景學林補左一年,大概補左半年開始有進步,以前6、70分,宜家80以上,我女好粗心,做事又馬虎,所 ...
前兩年,藍田匯景我都學咗半年,印象真係麻麻,嗰陣時我就六月頭開始補,打算用整個暑假補底。
我上1點咁上時間,響門口左手邊嘅房內,師奶導師們同埋佢哋穿校服的仔女響度大聲交談和進食,有時食麥當勞,氣味大道不得了,感覺上呢間野,好似家庭式經營咁,啲導師們成日大大聲聲傾計講嘢,對正在上堂的孩子極度滋擾。
補我個女嘅,應該係唯一嘅外援老師,講嘢蚊之之,同佢講改時間,佢都話話唔到事,一定要同門口個reception講,個reception講野大聲到不得了,係一個肥肥地嘅師奶。

上左半年,仍然接受唔到佢哋嘈嘈吵吵爸爸閉閉嘅聲音,成績又未見進步,最後走咗去數研。

回覆:chrischeung 的帖子

男拔畢業同補習好唔好有咩關係?

回覆 skkeung 的帖子

冇影響,樓主問是否學林分拆出來,我答返佢應吾系,男拔只系個老細自已講出來,想哂野卦。

引用:Quote:原帖由+tracy0927+於+15-11-08+發表

原帖由 旦仔 於 15-11-09 發表
前兩年,藍田匯景我都學咗半年,印象真係麻麻,嗰陣時我就六月頭開始補,打算用整個暑假補底。
我上1點咁上 ...
宜家無你講嘅情況,阿女在大房補,都幾安靜,可能因為我係補星期日早上9點,阿女話直到10點先有其他學生來,等於係一對一左1個鐘,其他老師係有學生嘅,不過個reception面目猙獰,有時補習真係要講夾唔夾,

fruitfulsnoopy 發表於 15-11-4 10:59
大家對學林補數有咩comment?
好唔好架?有冇人試過呀?
佢聲稱數研老板係佢地分拆出去喎,大家有冇聽過?
仔補緊都幾好,不過我覺得同數研一樣都睇和導師夾唔夾……

回覆 tracy0927 的帖子

匯景學林補得如何?有冇那個導師好呢?附近有冇英文班介紹?

‹ 上一主題|下一主題