用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟基學校 2nd in 請問過來人, 是主力in父母定小朋友? ...
go

2nd in 請問過來人, 是主力in父母定小朋友?

2nd in 請問過來人, 是主力in父母定小朋友?謝謝!

引用:2nd+in+請問過來人,+是主力in父母定小朋友?

原帖由 ecmami 於 15-11-01 發表
2nd in 請問過來人, 是主力in父母定小朋友?謝謝!
我都想知😊

家長.

我地果次係問點解會選啟基, 對學校方面有乜野期望, 如有其他學校收時, 會點樣選擇, 平時同小朋友去邊度玩等 (去邊度玩是問小朋友).  算是比較行貨的問題, 但亦都好睇你有沒有誠意去答.

另外相信小朋友的表現都有點影響, 阿仔去年第二輛面試超級差, 但臨走出門時突然同老師講, 我好鍾意啟基, 你可唔可以收我呀....

回覆:icemanh 的帖子

請問係咪家長同小朋友一齊in呀?thx

回覆:南風瑾 的帖子

請問幾時有結果?

回覆 RILAKKUMAA 的帖子

In時老師有講11月下旬會有結果。

回覆:ecmami 的帖子

父母同小朋友都會一齊in 不過主力問父母
同埋某d問題會指定由爸爸或媽媽答 (我果時係咁)2in好快完 大概15分鐘 放鬆心情就ok 各位加油

南風瑾 發表於 15-11-5 09:24
請問係咪家長同小朋友一齊in呀?thx
是一齊的,主力家長,因為小朋友 first int 已經見左。

引用:Quote:南風瑾+發表於+15-11-5+09:24+請問係

原帖由 icemanh 於 15-11-14 發表
是一齊的,主力家長,因為小朋友 first int 已經見左。
我都覺得主力in家長, 因為有我們在場, 我小朋友in得麻麻, 但可能first in 唔錯, 而我們很應同學校的教育理念, 所以最後有offer