用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有冇過來人可賜教
樓主: 英子
go

有冇過來人可賜教 [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+15-12-03+發表CX直航

原帖由 AK_Fans 於 15-12-03 發表
1月回英,復活節回港呢程,機位爆到飛起,因為我十月頭才book,最後揀芬蘭,轉機至倫敦要12000😓

...
乜咁貴!

回覆:有冇過來人可賜教

係呀,貴都焗買,因為連ek 都冇位(有都時間差到自己都接受吾到)維珍打去問要23000,ba 就正常價16000-17000,甘慳幾千12000 都殺啦,反而復活返英book 左維珍10xxx咋

引用:係呀,貴都焗買,因為連ek+都冇位(有都時

原帖由 AK_Fans 於 15-12-03 發表
係呀,貴都焗買,因為連ek 都冇位(有都時間差到自己都接受吾到)維珍打去問要23000,ba 就正常價16000-170 ...
原來復活節咁貴,有冇搵AGENT幫你睇價?

AK_Fans 發表於 15-12-3 14:42
係呀,貴都焗買,因為連ek 都冇位(有都時間差到自己都接受吾到)維珍打去問要23000,ba 就正常價16000-170 ...
你或者考慮買 London HK London ,機票有效期30日內會較3個月的便宜。

引用:Quote:原帖由+AK_Fans+於+15-12-03+發表係

原帖由 亮燈 於 15-12-03 發表
原來復活節咁貴,有冇搵AGENT幫你睇價?
亮燈兄,復活節訂左吾貴,維珍直航10xxx,係一月返英呢程貴,Agent?!唉,講完叫報價轉頭覆,轉頭影都冇😑

引用:Quote:AK_Fans+發表於+15-12-3+14:42+係呀

原帖由 spiderlily 於 15-12-03 發表
你或者考慮買 London HK London ,機票有效期30日內會較3個月的便宜。
謝謝提醒🤗

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+15-12-03+發表原來復

原帖由 AK_Fans 於 15-12-04 發表
亮燈兄,復活節訂左吾貴,維珍直航10xxx,係一月返英呢程貴,Agent?!唉,講完叫報價轉頭覆,轉頭影都冇&#12 ...
搵個第二個AGENT啦!

引用:This+was+her+decision+to+go+to+UK+no+pre

原帖由 Cutemum16 於 15-10-22 發表
This was her decision to go to UK no pressure from us.  According to my DD, she was not good at  Phy ...
嘩,好羨慕你呀女,希望我呀女都越來越進步就好了,她剛9月過英國讀year 10, 在港band 1頭英中,由中一至中三成績越跌越低,中文中史最弱,佢見到d表哥表姊在英讀書成功例子所以往英讀書,希望四年後我可以系呢個平台好似你咁分享佢成功嘅例子!

回覆:DKmum 的帖子

哎呀,5好意思,九唔搭八,睇錯左之前d  post 當最後嘅訉息撘咀並有感而發tim!

DKmum 發表於 15-12-4 07:58
嘩,好羨慕你呀女,希望我呀女都越來越進步就好了,她剛9月過英國讀year 10, 在港band 1頭英中,由中一至中 ...
同我仔case 一様,係band 1頭英中讀,無論幾咁努力,成績都係差不多.而且佢仲意phy Cham bio ,香港只著重課本上,實驗性就非常少,所以
我希望阿仔可以讀得開心投入,呢個係我最想要嘅!

EIKO
‹ 上一主題|下一主題