用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!! ...
樓主: joey媽媽
go

05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!! [複製鏈接]

Re: 05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!

stellacl,

Thank you for  very detailed explanation of "想法圈圈" .But I still think it is the mind reading  theory that my S.T will teach.

joey媽媽,

我買半糙米就咁煮.

各位

星期四?星期五?星期四?星期五?星期四?星期五?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

我選 (2)(a), 其他地點等我諗諗

stellacl,

中午12:30 - 2:00 ,你唔係個日準時2:00 返公司嘛 我山長水遠來到都1:00. 一粒鐘點夠傾呀?平時好似見你成日鼠出去又話做義工又睇仔 :tongue: 唔好同我地食lunch 先扮準時啦 諗定籍口個日鼠出去耐少少啦

Kmwun,

我星期五晚出來都o.k., 其他媽咪怎樣呢?

星期五晚我都o.k.無所謂

Stellacl,

如果是星期四食lunch, 地點我無所謂, 但係kmwun可否來join我們呢?

食lunch個日, 我會帶那些書本出來, 啱用大家就借去睇,不用客氣!

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Stellacl,

嘩! 嘩! 認識您們真係太好啦!    
有咁多有用的資料可以和我分享! 多謝晒!

咦? 明明Joeymama話有驚人的事話俾我們知, Joeymama去左邊殊呀?

好啦, 我要睡覺了因為我每天要5:00起床, 明天再傾過。
GOOD NIGHT!

to all

CHARITY FAIR at Sandy Bay - Saturday, 5 Nov. 2005.

Enjoy a great day in the Charity Fair at the Duchess of Kent Children's Hospital,
12 Sandy Bay Rd., Pokfulam, Hong Kong.

Lots of fun with games, bargain items and delicious food. Every dollar raised will help disabled children, so come and join us on 5 November from 12:00 noon to 4:00pm

各位:

因本topic已超過2000回應,順bk要求~~現請大家移到
part 2 繼續留言 唔該晒
[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P

[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P
‹ 上一主題|下一主題