用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 16-17 入讀n 的jm請進
go

16-17 入讀n 的jm請進 [複製鏈接]

請問你地收到通知幾時in 未呀? 我寄左7間, 但一間都冇通知安排interview,,,,我正常嗎?
   2    0    0    0

回覆:16-17 入讀n 的jm請進

只有一間

3間了,沙田區

4間 其他未有
會不會你申請個d未咁早in

我聽說都是1、2月先有面啊

我將軍澳區, 得一間打過黎, 話佢地明年2月會出信通知interview, 其如的, 連上網都冇寫流程時間, 我開始好驚我miss 左,,,,,請問你地係收信, 電話定email 架?

引用:我將軍澳區,+得一間打過黎,+話佢地明年2月

原帖由 TRUBIMA 於 15-10-14 發表
我將軍澳區, 得一間打過黎, 話佢地明年2月會出信通知interview, 其如的, 連上網都冇寫流程時間, 我開始好驚 ...
其實時間仲尚早,未必有通知呀
你不如講下報咗邊幾間,我都係tko,睇下幫唔幫到你,另外可以打去學校問的

我報6間, 問晒佢地幾時會通知有得in, 10, 11, 12, 1, 2月都有, 所以間間吾同, 你真係擔心打去問幾時通知有得in

回覆:TRUBIMA 的帖子

我報咗兩間, 沈日收到一間通知11月有得in

根據上年經驗... 起碼要10月尾11月頭先會收到信IN 的...
我上年幫我大B報..今年到細B...報左4間
所以唔洗急...
佢會通知你的...
不過有D幼兒園係用EMAIL 通知的...因此你都要留意一下EMAIL...
(用MAIL 通知的幼稚園通常報名果時已講明用MAIL通知你面試...如CREATIVE....自己留意下就可以..)

多謝各位JM 回覆, 只有一間寄信叫INTERVIEW, 其如睇埋學校網, 都係NOV7, 14 IN, 冇信等如冇得IN, 唉,....我心情趺到去谷底了, 冇想過8間, 只有一間可以IN

我係屯門區,報左十令間,十一月有四間學校可以in, 其他有d 因為細b 要出年先in, 有d 就排隊學校in 都冇得in

回覆:TRUBIMA 的帖子

我報左6間都係得1間,而家揾緊仲有咩可以報!

回覆 TRUBIMA 的帖子

我大埔,大b,報咗8間,得1間有得in咋,我有打去問,有啲話未咁快。
‹ 上一主題|下一主題