用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 拔萃女小學 女拔1st interview
樓主: hystericfish
go

女拔1st interview [複製鏈接]

引用:係呀我個女都話用七巧板砌圖,不過得6塊,+我

原帖由 oaris 於 15-10-08 發表
係呀我個女都話用七巧板砌圖,不過得6塊, 我問佢識唔識,佢話識;仲有佢都話有蓋印仔, 仲蓋到成張都係 ...
呢個作玩走出迷宮啊

回覆:女拔1st interview

你地啲女好好。我問我女考咩,佢話 I'm not telling you, it's secret.  
追問下佢話: totally 3 tasks....
badfeel:

我哋尋日考,阿女話考一中一英文故事,聽完印印仔落答案紙。佢話英文有一條唔識。然後考摺外套同砌七巧板。

我個女話有3個老師,兩個講廣東話一個講英文。
要掛衫,但佢要掛短褲,唔識掛,全部同學掛完佢都仲未得,最後老師幫手。
有看影片後用蓋印仔答題。段影片關於北極熊找朋友玩拋雪球的故事。
有一起唱兒歌,幾首都係英文歌。
冇拋球冇豆袋冇寫字冇畫畫冇講故事。

引用:我囡話有中文故事,+英文故事聽完將答案蓋印

原帖由 noeltsui 於 15-10-08 發表
我囡話有中文故事, 英文故事聽完將答案蓋印仔上工作紙,仲有拼圖, 但我女唔識拼, 老師仲話要拼岩先得. :zomb ...
終於有人同我女講一樣,聽好多人講掛衫。

回覆:女拔1st interview

我話2條廣東話片,一條英文片。8題中文4題英文問題。

我淨係問咗佢識唔識同開唔開心咋...係咪太頹?哇哈哈哈哈!!!

有8題中文,4題英文咁多?

中英一題,但考擺餐具
‹ 上一主題|下一主題