用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 68屆校際音樂小提琴G.2琴譜
go

68屆校際音樂小提琴G.2琴譜 [複製鏈接]

請問大家可以在那裏買到小提琴G.2琴譜,因柏斯訂,最快都要等到11尾左右先有。謝謝!
   0    0    0    0

訂了就好!
不用擔心.....老師自然會安排!
問!
獨樂樂 - 自己聽音樂
眾樂樂 - 大家都快樂
三思而行、百折不回
日誌:https://www.edu-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=90923

//www.edu-kingdom.com/?fromuser=bebebe12345

回覆:68屆校際音樂小提琴G.2琴譜

我都在柏斯訂了譜,但奇怪之前往通利訂,職員説該印刷商已close, 訂不到的。那柏斯會不會在十一月才通知訂不到?

冇錯!出版社吾出,柏C冇理由有譜,應該系拖字,最後退款,所以我今日打算电去校際問下如何是好!伴奏的一定要看譜,因為伴奏的那位吾肯去背譜,今年2级的曲,又出奇的難!唉!真系煩!

今年二級真的又長又難,都唔知點背好。上星期打過去校際,但很耐都無人接聽

是校際叫我去柏期訂,應該冇問題呀。

RE: 68屆校際音樂小提琴G.2琴譜

我已經打左校際問,雖然話叫我地打去柏C訂,原來柏C所訂的出版社不同校際登出來的果本出版社,而且柏C吾一定系訂到添,如冇就最终系退款,於是我又电回校際果边,他們回覆話如果首歌曲吾同系吾得的,校際果边也無奈,因為選曲者又吾會去改了,一系背譜拉奏,伴奏者也不能用影印上台,一系背谱,如果一定要看譜的,只好將柏C訂來的,睇下同吾同校際要求的那本,如譜有出入的,就只好用人手抄寫上去,咁这本才可以帶上台,明白未!超煩!

引用:我已經打左校際問,雖然話叫我地打去柏C訂

原帖由 NBB 於 15-09-30 發表
我已經打左校際問,雖然話叫我地打去柏C訂,原來柏C所訂的出版社不同校際登出來的果本出版社,而且柏C吾一 ...
如果出面訂唔到的譜,校際最後會自己買左版權,然後賣影印本俾會員。之前已試過係咁,所以無需擔心。

回覆:miss321 的帖子

但時間夠嗎?

引用:Quote:原帖由+NBB+於+15-09-30+發表我已經

原帖由 miss321 於 15-09-30 發表
如果出面訂唔到的譜,校際最後會自己買左版權,然後賣影印本俾會員。之前已試過係咁,所以無需擔心。

...
今年有一些譜,柏斯覆協會有,但當去問時就話要訂,而且不能保證可訂到,158就是這樣,協會覆我就是說柏斯有貨,叫我去柏斯,所以如果各大琴行沒有turn down hksmsa,佢地仍然不會賣

引用:我已經打左校際問,雖然話叫我地打去柏C訂

原帖由 NBB 於 15-09-30 發表
我已經打左校際問,雖然話叫我地打去柏C訂,原來柏C所訂的出版社不同校際登出來的果本出版社,而且柏C吾一 ...
我今天問栢斯佢訂的出版社和校際要求的一樣喎

昨天我叫柏C寫左所訂的出版社比我,我上網再Check,跟住對过校際所要求的譜,结果是相同了,终於放心晒,即係話柏c所訂的出版社雖然吾同,幸好谱是完全一樣!

Yes, make sure you have the correction edition!

昨天柏斯通知我所訂的書已有,剛去取,出版社是Carl Fischer, 跟原先那本唔同,原來校際出咗新update話這出版商也可以,安心安心!

引用:昨天柏斯通知我所訂的書已有,剛去取,出版

原帖由 siu_mei 於 15-10-09 發表
昨天柏斯通知我所訂的書已有,剛去取,出版社是Carl Fischer, 跟原先那本唔同,原來校際出咗新update話這出 ...
放心哂👏👏👏

‹ 上一主題|下一主題