用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請教吓各位 cky 交表個check list 話要貼 passport phot ...
go

請教吓各位 cky 交表個check list 話要貼 passport photo [複製鏈接]

請教吓各位 cky 交表個check list 話要貼 [print application form and stick on a recent passport size photo ] 而且張表個相位比其他學校特別大個,係咪一定要㗎?冇上去交表時會唔會唔收㗎?

0    0    0    0

貼張相有困難咩?點解咁都要問?佢話貼 passport size咪passport size囉,理得佢個框幾大!

引用:貼張相有困難咩?點解咁都要問?佢話貼+passp

原帖由 wingsma 於 15-09-24 發表
貼張相有困難咩?點解咁都要問?佢話貼 passport size咪passport size囉,理得佢個框幾大! ...
首先你有冇見過張表架?passport size 係2"x 2" 哥wo, 我相信好多家長未必有呢種相在手哥wo,如果學校一定要,要特別影哥wo, 因為想明早去交表,上到去先話相不合而白行姐。

打過去學校問,差少少都可以,所以沒有passport size都ok

回覆:請教吓各位 cky 交表個check list 話要貼 passport photo

學生相大小就可以啦

回覆:請教吓各位 cky 交表個check list 話要貼 passport photo

由於明早一早上去交!非常感激

‹ 上一主題|下一主題