用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 青怡補習
go

青怡補習 [複製鏈接]

請問有冇人知近青怡花園邊間補習好呀?

0    0    0    0

回覆:青怡補習

木人巷

引用:回覆+mokimui+的帖子 我係門口見過好殘舊~

原帖由 whitesheep10066 於 15-09-27 發表
回覆 mokimui 的帖子

我係門口見過好殘舊~ 而且無話係咩導師任教~~ 樓主補前問清楚啦 ...
補習社是補功課,中英數加強,如青怡本人覺得木人巷最好,如是去學英文,數學就好多選擇!我女在青怡試左好多間,先比意見,而本人都未見過純補習社要貼師資出來

回覆:mokimui 的帖子

引用:我真係覺得好笑,+我只係話間野無show師資+

原帖由 whitesheep10066 於 15-09-28 發表
我真係覺得好笑, 我只係話間野無show師資 叫人報前問清楚, 同埋間野好舊下,咁都有問題?

...
無問題,你講野超串,得罪人多稱呼人小果隻姐,你行落青怡看看,邊間有貼師資既話我知,見識少?你新搬來?出面可能有,青衣未見過,吾該吾好扮高尚

引用:串唔串就相對o既,+我亦唔知點解只係advice

原帖由 whitesheep10066 於 15-09-29 發表
串唔串就相對o既, 我亦唔知點解只係advice家長報前問清楚 , 你就咁大反應, 可能你係木x巷既職員, 我行落 ...
你都好攪笑,推理阿姐,我覆貼你就話我係果度做,甘你以後吾好推介野比人,我驚人地以為你撈好多份工

引用:串唔串就相對o既,+我亦唔知點解只係advice

原帖由 whitesheep10066 於 15-09-29 發表
串唔串就相對o既, 我亦唔知點解只係advice家長報前問清楚 , 你就咁大反應, 可能你係木x巷既職員, 我行落 ...
同埋我估我同你講補習社的定義吾同,我意思係每天放學去果D,吾係專科,例如英皇,eye level,我大反應係好心比個意見,因是真實個案,由中游補至上游,而你的一句話,好似我騙人甘,我係呢度話你知,我不是在木人巷做,樓主鍾意報邊間都吾關係,只怪自己覆貼

引用:咩中游又上游,+我真係唔知你發緊咩post,++

咩中游又上游, 我真係唔知你發緊咩post,  我睇唔明在下既*偉論* , 我只係發表對木人巷 既個人觀感和事實  ...
你鍾意啦,我吾想再回覆了,木人巷你覺得差咪差啦,又吾係我開,無所謂。其實一開始我只講左木人巷三個字,沒有講乜野,難道樓主因我三個字飛去報名?正常人都去了解下!中游,同上游都吾識?你外國返來?吾識中文

利申, 我唔係木人巷的職員, 平心而論, 此間補習社真係幾好, 小朋友補習完真係大有進步, 樓主可以考慮下
另外, 我想說, 間野舊唔代表一定唔好,好的補層社一定要貼師資,我又真係未聽過..唔係想幫mokimui就代表人地係到做, 你的想法又真係奇怪左少少law...

回覆:christywong111 的帖子

回覆:whitesheep10066 的帖子

‹ 上一主題|下一主題