用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 k1家長不能找老師補k2課程?
go

k1家長不能找老師補k2課程? [複製鏈接]

0    0    0    0

回覆:k1家長不能找老師補k2課程?

或者板主真係誤會左你,我唔知,但就住k1生補K2課程,足見你係個好恐怖的家長!你知唔知K1同K2的程度係差好遠?!你有冇諗過剛上K1只係3歲,就要求佢識寫字?!好可怕!!!

引用:早前在徵老師版搵老師教小朋友讀普通話,版

原帖由 berabbit 於 15-09-21 發表
早前在徵老師版搵老師教小朋友讀普通話,版主竟然delete我post並話我係代徵或係中介!稍為用腦諗下都知錯喇 ...
見你話版主收錢,什麼有錢就可以貼,我睇到真是大開眼界,為人父母,唔好咁啦! 就算版主搞錯,你可以解釋,不用咁燥底,由頭鬧到尾

K1就補習…幾時補到大..真係咁需要嗎...

回覆:berabbit 的帖子

引用:多謝咁多位打手的回覆,還知道咁多來龍去脈

引用:多謝咁多位打手的回覆,還知道咁多來龍去脈

原帖由 berabbit 於 15-09-22 發表
多謝咁多位打手的回覆,還知道咁多來龍去脈,唔使我寫出來,原來EK真係咁黑暗,沒有言論自由只有版主話哂事 ...
得罪人多,稱呼人少,我投降了

引用:K1就補習…幾時補到大..真係咁需要嗎...

原帖由 silvertiny 於 15-09-22 發表
K1就補習…幾時補到大..真係咁需要嗎...
而家個世界真係變左,有人pn 都補習了,何況k1

silvertiny    發表於 15-9-23 14:39
‹ 上一主題|下一主題