用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問你有冇 BB參加過My Music Box的音樂班?好唔好? ...
go

請問你有冇 BB參加過My Music Box的音樂班?好唔好? [複製鏈接]

請問你有冇 BB參加過My Music Box的音樂班?好唔好?

如題

醒目開學勳章

Re: 請問你有冇 BB參加過My Music Box的音樂班?好唔好?

My son joined their Musik Harmoney class and he's really enjoy it.

醒目開學勳章 王國長老

Re: 請問你有冇 BB參加過My Music Box的音樂班?好唔好?

佢既course唔錯架, 好過通利既多多聲(簡直係惡夢)
佢上堂既課室夠大, 小朋友有好多空間周圍走, 教學時採用好多遊戲同body movement, 小朋友學完野都好上心, 例如佢教jumping note係staccato, 就會叫小朋友周圍跳

不過如果小朋友大左, 或者正式開始學琴, my musikbox既課程, 就唔係咁arm架(太過bb), 同埋佢既music course係michelle親自教就ok, 其他畫班呀, 我都join過, 唔係咁得

咁唔知貴唔貴架呢?

Charlotte_mom :
可否pm d資料給我,謝謝!

Dear all,

如果同柏c既little mozart比, 又邊個好d呢??  因為我囝囝讀緊, 我未試過其他音樂班, 但我都滿意, 不過課室就真係好細lor!!!
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

Charlotte_Mom

Where is my Misic Box?  Any Website?

醒目開學勳章 王國長老

哎呀, sorry, 之前無上黎, 睇唔到你地問題
http://www.mymusikbox.com/

請問九龍區有冇類似musikbox既音樂班比17個月小友朋?
‹ 上一主題|下一主題