用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 20 分, 最難揀
go

20 分, 最難揀 [複製鏈接]

20 分, 最難揀 (有宗教20分, 無宗教15分)
1) 應該選一線, 20分都要可能要抽; 定
2) 選二線, 20分都大機會入

25分以上, 實入禁滯.
15分(無宗教10分), 基本上收你嘅學校可能都要3思去唔去註冊. 碟埋心水考直資, 大抽獎, 111 叩門.

1    0    0    0

小小山 發表於 15-9-9 15:45
2) 選二線, 20分都大機會入 ...
"15分, 基本上收你嘅學校可能都要3思去唔去註冊"

你肯定?

frogbobo 發表於 15-9-9 16:02
"15分, 基本上收你嘅學校可能都要3思去唔去註冊"

你肯定?

無宗教除外. 無宗教=10分.

不過今年人多, 收你幾大都註冊左先. 到6月再叩門

小小山 發表於 15-9-9 15:45
2) 選二線, 20分都大機會入 ...
無宗教分既學校, 15分好多都可以抽入的, 並唔係你所講, 我哋有間地區一線就係咁, 年年都有呢D幸運兒, 雖然唔多, 但真係瞓咗都會笑醒。

回覆:20 分, 最難揀

神校我高攀唔起,但唔等如人地名大於實。寶校我唔想入,但唔等如人地一無是處。真係可悲

‹ 上一主題|下一主題