用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請問今天有同學去成功取回英國visa?
go

請問今天有同學去成功取回英國visa? [複製鏈接]

英國visa快証等了六個工作日,還未有

0    0    0    0

回覆:fatcarol 的帖子

快証要等多久?
星期日,13號就要飛
點算

引用:英國visa快証等了六個工作日,還未有 +

原帖由 fatcarol 於 15-09-09 發表
英國visa快証等了六個工作日,還未有
我囡做快證,2/9上禮頓中心交文件及快證費用,7/9收到decision made嘅email, 8/9早上有第二封email通知可取回passport, 今日(9/9)已成功取回文件及passport

回覆 fatcarol 的帖子

最遲明天10號你必須要收到Manila第一封e-mail, 然後唔好等第二封e-mail, 11號2pm後要去Leighton Center取回visa及Unclassified letter.
Then, you can still catch to fly on Sunday 13/9

引用:快証要等多久? 星期日,13號就要飛 點算 +

原帖由 fatcarol 於 15-09-09 發表
快証要等多久?
星期日,13號就要飛
點算
我上次都係咁,一打去hotline問,原來已批咗,仲即刻補發email俾我,之後一日就可上中心攞。

今年簽證好混亂

回覆:mahmah 的帖子

多謝大家回覆,昨天下午終於收到email,剛剛取回passport!
謝謝!
真系一額汗

‹ 上一主題|下一主題