用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 有空的話,就聽一聽喇∼∼∼
go

有空的話,就聽一聽喇∼∼∼ [複製鏈接]

有空的話,就聽一聽喇∼∼∼

最新動向

◆   自閉症關注小組召集人張志妍女士日前接受了香港電台第一台「新聞天地」的節目訪問,節目內容將於2005年5月7或8日早上八時正播出,有興趣人士可留意該時段的廣播。

Re: 有空的話,就聽一聽喇∼∼∼

謝謝你報料,希望到時記得啦。

HelenMrs.Lau
   你都是協康fans,自閉症關注小組召集人張志妍女士,你識佢嗎
[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P

Hi, joey媽媽!!

How are you? Which school will your son study in Sept?  

joey媽媽 寫道:
   你都是協康fans,自閉症關注小組召集人張志妍女士,你識佢嗎
我唔識呀 我睇協康WEBSITE見到,POST出黎比大家參考下

哦!我諗住你有參加過佢的分享會,因我有試過
[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P

tin_tin
未知,等緊6月4日派彩,我都有d緊張,我決定了比佢升小一,順其自然去唔比佢留班,希望佢有新刺激新轉機啦
tin_tin 寫道:
Hi, joey媽媽!!

How are you? Which school will your son study in Sept?  

[size=medium]咁你又點呀,9月又選了邊間?

joey媽媽,
I've confirmed to pick the private school which has small class size (28 students).
btw, our gathering is still pending, are you available on Sundays this Month? How about 16 May (public holiday)?  

你真想出來聚一聚, 其實我5月好忙,因呀仔15號是舊曆生日,22號又是他新曆生日,所以連續兩星期日都唔得,衰在我老公是輪班工作,未必就到咁多紅日放假,你唔介意我有時間的話再call你好嗎 真不好意思要你等我 :wink: 咁你們上次有聚會嗎 我都想見你地

Hello!
幾時聚一聚? 5月份我ok喎, 你地隨時call我啦!
Carson's birthday in January 2000.

joey媽媽,
We didn't have gathering last time, still waiting for you ma  
Give me a call when you are free. check PM.

I met her few times, she is excellent. This radio show is special for motherday !!

=================================

quote]
tin_tin 寫道:
joey媽媽,
We didn't have gathering last time, still waiting for you ma  
Give me a call when you are free. check PM. [/quote]
chanchanboy 寫道:
Hello!
幾時聚一聚? 5月份我ok喎, 你地隨時call我啦!
[size=x-large]OK後,我搵你地啦     

今日趕住返工忘記 左,無聽到   :cry: 你們有聽嗎   

me too!  

我想網上重聽呀,請問有無人幫到我?
‹ 上一主題|下一主題