用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Jolly kingdom (荔枝角)
go

Jolly kingdom (荔枝角) [複製鏈接]

請問有無人上過Jolly kingdom (荔枝角) 的playgroup, ok 嗎?
   0    0    0    0

回覆 kitty0204 的帖子

i also want to know

回覆:Jolly kingdom (荔枝角)

我囡就上過Kidversity(長沙灣廣場後面)的2歲學前班,幾好幾抵(@$215);不過地方好細。你上網search 下

我都想知

我個仔由佢哋新開(冇記錯的話, 4月開)一直返到依家。

去左試堂,個導師hea到無朋友,千其唔好去浪費時間!

我b 11個月時都上過kidversity ,原意只係俾佢同下其他bb玩(獨生子女,親戚冇其他相約年紀bb), 1年半前去試堂,全英文,個老師唔多理bb既反應,自己做哂佢“應該要做”既“流程”,當時試堂價好似$150,試堂後我已決定唔join,去左荔枝角CPDA(而家叫HoneyBee)

全廣東話,由15個月上到下個月入N班了,老師好細心,會按小朋友反應去follow,亦會同我係放學後分享小朋友有咩叻有咩要留意同埋點處理/教育問題,有“手冊”有“工作紙”(圈大小,揀相同etc,做左會係工作紙chop印仔,未做都唔會鬧), 感覺似幼兒園模式

我b好鐘意去上堂,訓前同我傾計都會提住老師咩咩咩,太陽伯伯/雲姐姐咩咩咩(上堂學),黎緊細b大d都會俾佢去返honeybee

‹ 上一主題|下一主題