用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖安德烈小學 充滿愛的校園?
go

充滿愛的校園? [複製鏈接]

幼稚園媽媽谷話新生適應日感覺學校充滿愛,尤其是學生返去學校分享感受好感動。
各位可以講下感覺嗎?
邊樹有得睇返當日講座?
聖安開放日撞左其他學校開放日 好難取捨
小兒就快選校 好緊張😔😔😔

5    0    0    0

我女返左幾日學都話好閞心,我自己都好鐘意呢間學校

https://www.youtube.com/watch?v=sX5gkKroIKA&feature=youtu.be

回覆:充滿愛的校園?

謝謝分享影片link! 很感動!好厲害 !老師學生間感情深厚 👍🏻

看完其他影片,校園生活好似好豐富呢,
是嗎?感覺聖安不是只谷成績的學校。
考慮12/9放棄其他學校改去聖安參觀。

回覆:銘豬媽 的帖子

當年學校開放日,我一日睇2間學校。其中一間是聖安。
佢的安排都好妥善,20-25位家長一組,由2位老師/義工帶住,大概一個鐘可以參觀晒學校。校舍好大好新。
阿女今年剛入學,都容易適應。

面包超仁 發表於 15-9-7 21:07
我女返左幾日學都話好閞心,我自己都好鐘意呢間學校
想請問你小朋友讀果班一班有幾多人啊?去左開放日問老師,話有40個小朋友一班呢!

你好!我女兒在聖安讀小三及小五,聖安真的是充滿愛的學校
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作
‹ 上一主題|下一主題